• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.07.2024

12:21

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!

Tanja Andric

Politika

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!

Podeli vest

Dezerter Ponoš neprestano vrišti od zavisti što Srbija danas jača, na svim poljima! A hteo bi Ponoš, a ka tom cilju ne zaostaju ni ostali iz tajkunske ekipe lopuža, da našoj Srbiji slome krila! To im je - ideja vodilja! Da bi, po već dobro oprobanom postupku, nastavili da se sa nama i našim vitalnim državnim i nacionalnim interesima igraju, trguju i maste!

Ovo je poručila Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo u celosti. 

"Onoj diletantskoj i ulizivačkoj "politici" koja je svojstvena Ponošu i tajkunskoj kamarili smo odavno već videli leđa. Jer je naš narod tako hteo, želeo i rekao - već više puta!

Međutim, žalosno je što u svojoj mržnji prema Vučiću i u nedostatku bilo kakve ozbiljne politike, ne biraju temu, način i sredstvo kako bi ostvarili svoje ciljeve. I svi su isti - redom!

Zloupotrebljavaju svaku moguću temu u pokušaju da sruše Vučića! Ranije tragično stradali decu, danas litijum, za koji se uzgred u našoj Srbiji čulo u njihovo vreme, kada su im dali više dozvola i saglasnosti za različita ispitivanja, a sutra će, dileme nema, biti nešto sasvim treće.

Ništak Ponoš je onoliko urnisao naši vojsku, fićfirić je obrukao sopstveni narod kada ga je ostavio na milost i nemilost, onda kada je iz rodnog Knina pobegao u Beograd, a danas ne prestaje da zagađuje medijski prostor u tajkunskoj pljuvaonici!

I šta god on rekao, depeše stranih službi su rekle da je on NATO general koji je snažno radio na rasformiravanju herojski brigada. A termin koji je i sam upotrebio ga na najbolji način opisuje - raspikuća!

Podsećanja radi  - govorio je da će Vučić odmah nakon izbora uvesti sankcije Rusiju, što se nije dogodilo, da sporazum iz Ohrida služi da pet zemalja nepriznavača tzv. Kosova, prizna to tzv. Kosovo i slične nebuloze! A danas se, lažov, i u litijum i u rudarenje razume!

Naravno da je - svima sve jasno. Ovaj "stručnjak za sve i svašta" je samo do krajnjih granica nemoćan i kao i uvek - bezočno laže!

Ali, ono što je sigurno: njemu i jeste mesto u tajkunskoj papazjaniji - za bolje i nije! Da glupostima koje izgovori bar privremeno zadovolji svoju sujetu i lične frustracije.

Dok građani Srbije znaju da Aleksandar Vučić i Vlada koja sledi njegovu politiku, nikada nisu ni pomislili da bilo šta štetno urade zemlji koju vole i u kojoj žive!

Ponoš to ne može ni da razume - i đavolu bi dušu prodao zarad ličnih benefita, a rezervnu otadžbinu taj već ima", napisala je Nevena Đurić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija