• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2024

19:04

Opet pukla istina na N1! Politikolog Parun: Memorandum oko litijuma je dobar, nema osnova da se plašimo da će se kršiti ekološki standardi EU

Printskrin

Politika

Opet pukla istina na N1! Politikolog Parun: Memorandum oko litijuma je dobar, nema osnova da se plašimo da će se kršiti ekološki standardi EU

Podeli vest

Nikola Parun - politikolog i česti sagovornik N1 rekao je da je memorandum Srbije i EU oko litijuma dobar i da nema osnova da se plašimo da će se kršiti ekološki standardi EU.

"Memorandum sa EU oko litijuma je dobar dokument i to je ono najbliže čemu možemo da se nadamo kao garantu ekološke bezbednosti rudnika i daj Bože da taj ton može da se primeni na sve ostale rudnike u Srbiji. Taj Memorandum je deo obaveze članica EU da se drže ekoloških standarda kada se govori o rudastvu ovih strateških sirovina i kada Srbija bude izvozila litijum u članice EU, taj litijum će morati da zadovoljava standarde očuvanja životne sredine od početka do kraja. Nemamo osnova da se plašimo da se neće poštovati ekološki standardi EU jer u suprotnom nećemo moći da ga izvezemo u EU!", kaže Parun za N1.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!
Live TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!

2011. ukinuto je obavezno služenje vojnog roka. Nakon toga krenulo je nešto što se bliži savremenim normama. Da li se u Srbiju vraća obavezno služenje vojnog roka? Kakve će biti mogućnosti, a kakvi modeli služenja u emisijij "Otvoreni studio" govorili su Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan", Mile Rosić ispred udruženja heroja Košara i Paštrika i pukovnik u penziji Sreten Egerić.

29.07.2024

18:43

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija