• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2024

13:17

"Svedoci smo još jedne bestidne laži!" Terzić razobličio Mihailovića: Niko Srbe na Kosovu i Metohiji nije ostavio bez plata i penzija!

Pedja Milosavljević

Politika

"Svedoci smo još jedne bestidne laži!" Terzić razobličio Mihailovića: Niko Srbe na Kosovu i Metohiji nije ostavio bez plata i penzija!

Podeli vest

Miloš Terzić, član predsedništva SNS i pomoćnik direktora kancelarije za KiM odgovorio je lideru POKS-a Vojislavu Mihailoviću.

Foto: Tanja Andric

 

- Svedoci smo još jedne bestidne laži Vojislava Mihailovića. Niko Srbe na Kosovu i Metohiji nije ostavio bez plata i penzija i nikada naši sunarodnici u južnoj srpskoj pokrajini nisu imali veću institucionalnu i materijalnu podršku kao što je to slučaj u vreme Aleksandra Vučića uprkos svim preprekama sa kojima se i kao narod i kao država suočavamo. Tome u prilog svedoči i najava o otvaranju novih radnih mesta za naš narod na KiM, a Beograd vodi brigu i o svim zaposlenima u institucijama koje je Kurti zatvorio - navodi se u saopštenju Miloša Terzića.

- Ali kad god je srpski narod suočen sa jednostranim i nasilnim akcijama Aljbina Kurtija koji želi da isprovocira sukob, podršku prištinskom režimu okrivljujući Srbiju i Vučića daju dosovski kadrovi poput Mihailovića i to isključivo zarad sticanja jeftinih političkih poena. Na taj način okrivljujući Beograd svesno daju alibi režimu u Prištini za nastavak terora nad našim narodom.

- Lako je Mihailoviću da se busa u grudi iz Beograda. Samo se postavlja logično pitanje, što to nije činio i 2004. godine kada su ubijani Srbi širom KiM i kada je gorelo naše kulturno, versko i istorijsko nasleđe, a da on prstom iz mišije rupe nije smeo da mrdne. Tada se bavio pljačkaškim privatizacijama i davao svoj doprinos ekonomskom uništavanju Srbije i maštao o tome kako da isporuči u Hag celo srpsko vojno i političko rukovodstvo i to zarad otopljavanja odnosa sa EU i Zapadom.

- Što se Briselskog sporazuma tiče, da je taj sporazum dobar za Albance oni bi ga već primenili, a Zajednica srpskih opština garantuje individualna i kolektivna prava srpskom narodu i apsolutno nikakve odgovornosti za to što nije primenjen ne mogu biti usmerene ka Beogradu i srpskom predsedniku, jer od njegove primene svim silama beži upravo Aljbin Kurti, koji po Mihailoviću ni za šta nije kriv.

- Mi ćemo nastaviti da pružamo podršku našim sunarodnicima na KiM i u institucionalnom i u materijalnom smislu, čuvajući naše svetinje od onih koji bi da ih ruše i nikada nećemo dozvoliti da se ponove novi pogromi i egzodus kao u vreme Vojislava Mihailovića i DSS-a. 

- A što se tiče njega i Miloša Jovanovića oni će 10. avgusta opet ruku pod ruku sa evrofanaticima i onima koji se zalažu za nezavisnost lažne države da ruše sopstvenu državu, zarad interesa stranaca sa Zapada kojima smeta snažna Srbija, jer jedino ekonomski snažna srpska država pod vođstvom i liderstvom Aleksandra Vučića može odbraniti naš narod na KiM - navodi Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija