• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2024

09:11

Bruke, za koga navijate? U kojoj zemlji živite i radite? Danas tajkuna Dragana Šolaka objavio "romansiranu biografiju" sudije koji je pokrao našu reprezentaciju!

Reuters

Politika

Bruke, za koga navijate? U kojoj zemlji živite i radite? Danas tajkuna Dragana Šolaka objavio "romansiranu biografiju" sudije koji je pokrao našu reprezentaciju!

Podeli vest

Niskotiražni tabloid Danas, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, objavio je "romansiranu biografiju" bosanskog sudije koji je pokrao nasu reprezentaciju, kako bi relativizovao njegovu krivicu

Ni stida ni srama nemaju! Tajkunskom glasilu je očigledno drago što je košarkaška reprezentacija Srbije pokradena u polufinalu Olimpijskih igara.

Ne postoji drugo objašnjenje za "romansiranu biografiju" Ademira Zurapovića, sudije iz BiH, koji je bio glavni arbitar u polufinalnom susretu Olimpijskih igrara između Srbije i SAD.

Tajkunski Danas čini sve kako bi relativizovao kirvicu bosanskog sudije, pa se pita zašto je samo on meta, a ne i njegove kolege iz Paname i Letonije.

Foto: Printscreen

 

Možda, samo možda zbog toga što je Zurapović bio glavni arbitar i što je on imao glavnu reč!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija