• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2024

11:35

U njihovo vreme nisu imali šta da blokiraju! Vučić o Mariniki  na protestu: Drago mi je što je videla prugu!

informer

Politika

U njihovo vreme nisu imali šta da blokiraju! Vučić o Mariniki na protestu: Drago mi je što je videla prugu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je i to što je Marinika Tepić, desna ruka tajkuna Dragana Đilasa, bila na protestu.

- Pogledajte paradoks. Sinoć su blokirali železnicu... Baš tako da nas podsete kako u njihovo vreme nismo ni imali železnici. U vreme Marinike Tepić je nula metara pruge izgrađeno. Prosečna brzina vozova je bila 26 kilometara na sat. Drago mi je zbog toga što je sinoć mogla da vidi kako izgleda moderna pruga - rekao je Vučić i dodao:

- Nemamo politiku, nemamo program, ne znamo šta bismo u Srbiji da radimo, samo znamo koga bismo da rušimo i ništa više... - naglasio je Vučić, komentarišući postupke opozicije.

Marinika Tepić, kako smo već objavili, bila je protestu i prenosila instrukcije koje je dobijala telefonom. Više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!
Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!

Kina podržava Iran u odbrani svog suvereniteta, bezbednosti i nacionalnog dostojanstva, rekao je kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji u telefonskom razgovoru sa vršiocem dužnosti iranskog ministra inostranih poslova Alijem Bagerijem.

11.08.2024

17:13

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23