• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2024

07:57

Naša Angelina je još jednom pokazala da je zlatna! Vučić čestitao osvajanje najsjajnijeg odličja: Za tebe je samo nebo granica!

Reuters/ataimages

Politika

Naša Angelina je još jednom pokazala da je zlatna! Vučić čestitao osvajanje najsjajnijeg odličja: Za tebe je samo nebo granica!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas atletičarki Angelini Topić osvajanje zlatne medalje na juniorskom Svetskom prvenstvu u atletici u disciplini skok u vis.

- Naša Angelina Topić je još jednom dokazala da je zlatna! Najbolja na svetu na juniorskom Svetskom prvenstvu u Peruu! Bravo Angelina, za tebe je samo nebo granica - napisao je predsednik. 

 

 

Podsetimo, Angelina Topić osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u atletici za juniore, pošto je u Limi skokom od 1.91 oduvala rivalke. Njen skok možete pogledati u posebnoj vesti.

Angelina Topić bila je bez konkurencije u borbi za zlato na juniorskom Svetskom prvenstvu u Limi i jedina je preskočila letvicu postavljenu na 1,91 metar i sada je objedinila titule evropske i svetske prvakinje do 20 godina.

Ovo je druga medalja za Srbiju u Peruu, pošto je srebrnu osvojio Luka Bošković u skoku udalj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija