• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2024

15:33

Kriminalac Dragan Šolak pobesneo: Otkud pravo predsedniku Srbije da kritikuje Sonju Biserko i Nenada Čanka zato što zajedno s Kurtijem rade protiv Srbije?

Printscreen, Profimedia

Politika

Kriminalac Dragan Šolak pobesneo: Otkud pravo predsedniku Srbije da kritikuje Sonju Biserko i Nenada Čanka zato što zajedno s Kurtijem rade protiv Srbije?

Podeli vest

Tajkun i kriminalac Dragan Šolak pobesneo je zbog konstatacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je istakao da Sonja Biserko i Nenad Čanak zajedno sa premijerom lažne države Aljbinom Kurtijem rade protiv Srbije.

- Vučić se oglasio o sastanku Sonje Biserko i Nenada Čanka sa Kurtijem i izvređao ih - piše na Šolakovom tajkunskom portalu.

Foto: printscreen

 

Podsećamo, predsednik Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju novoizgrađenog Doma zdravlja "Srbija" i tom prilikom je upitan da prokomentariše tvrdnje Nenada Čanka i Sonje Biserko o tome da Srbija planira da Srbe sa Kosova i Metohije preseli u Novi Pazar.

Pa će Kurti da ih odvrati da ostanu na Kosovu? Kad sam bio mali gledao sam cirkus Medrano i moskovski cirkus koji je tada bio najbolji na svetu u tom trenutku. Ali ovakav cirkus kakav su u stanju da prave Aljbin Kurti i njegove od donjeg dela leđa muve iz centralne Srbije, poput Čanka i Sonje Biserko, još nisam gledao. Srbi sa KiM će ostati na KiM. Uprkos želji Kurtija, Nenada Čanka i Sonje Biserko i mnogih drugih da oni nestanu. Napamet mi ne bi palo da tako nešto smislim - kratko ali glupo - odgovorio je Vučić na pitanje o lažima Nenada Čanka i Sonje Biserko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija