• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

15:50

BAŠ JE STRAŠNA VUČIĆEVA DIKTATURA! Nebuloze osvedočenih hejtera u potpunosti pale u vodu nakon šok vesti iz Nemačke!

printscreen

Politika

BAŠ JE STRAŠNA VUČIĆEVA DIKTATURA! Nebuloze osvedočenih hejtera u potpunosti pale u vodu nakon šok vesti iz Nemačke!

Podeli vest

Osvedočeni hejteri i dežurni mrzitelji, koji na opozicionim propagandnim glasilima koja se lažno izdaju za medije, gotovo svakodnevno lansiraju tezu o nekakvoj diktaturi i tiraniji u Vučićevoj Srbiji, ostali su bez ijednog argumenta nakon što su Zapadni mediji objavili senzacionalne vesti o pokretanju istrage protiv korisnika društvene mreže Gab koji je liderku takomošnjih "Zelenih" Rikardu Lang nazvao "debelom".

Kako prenose mediji u Nemačkoj, ali i drugi mediji poput američkog Foksa, nemačka policija od društvene mreže zatražila je podatke o korisniku koji je vređao Langovu, uključujući puno ime i prezime, adresu, matični broj, IP adresu sa koje je slao poruke na pomenutoj društvenoj mreži kao i istoriju plaćanja na internetu.

Svi ovi podaci trebalo bi da ubrzaju istragu a osoba koja je slala poruke uskoro bi se mogla naći i iza rešetaka.

 


I tu dolazimo do poređenja sa Srbijom.

Dok bi u Nemačkoj, a ovo nije usamljeni primer, očigledno pohapsili "pola" države zbog pisanja na društvenim mrežama, ma koliko da su ta pisanja neprihvatljiva, dotle Vučić toleriše neviđene nebuloze ne samo kada je reč o njemu lično, već i o njegovoj porodici, koje godinama unazad plasiraju najrazličiti sojevi hejtera, ali i opozicioni političari i njihovi mediji.

Pa ipak, i pored svega toga, Vučić je "diktator", a Nemačka i njihovi Zeleni su nekako "demokrate i zaštitnici ljudskih prava".

Pa, neće biti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija