• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2024

18:08

Boris Tadić napao Vučića zbog rudnika litijuma! A baš taj rudnik bi slavio 10 godina rada da je on ostao na vlasti (VIDEO)

tanjug

Politika

Boris Tadić napao Vučića zbog rudnika litijuma! A baš taj rudnik bi slavio 10 godina rada da je on ostao na vlasti (VIDEO)

Podeli vest

Bivši predsednik Boris Tadić, gostujući na tajkunskoj televiziji, napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog rudnika litijuma zaboravljajući da bi isti taj rudnik slavio 10 godina rada da je on ostao na vlasti.

- Šolc dolazi u Srbiju da bi nas pretvorio u izvor sirovina za posustalu nemačku autoindustriju. A odgovor Vučića je da ćemo biti Afrika tj. da ćemo naše resurse podarivati EU! Neverovatno je da vlast konstantno laže građane da je rudnik svršen čin! Mi postajemo zemlja koja je bitna Zapadu jer ispostavljamo svoje prirodne resurse, on time ne kupuje samo politički mir nego i političku bezbednost za budućnost a ne bih isključio ni aspekt koruptivnosti! - rekao je Tadić.

Ovo sve reče čovek čija je vlast dovela Rio Tinto, dala im 9 dozvola za istraživanje i gratis pravo prvenstva pri eksploataciji. Uz to je njegov kolega, tadašnji ministar rudarstva Oliver Dulić, najavio da će rudnik litijuma biti otvoren 2014., dakle danas je 10 godina otkako rudnik radi!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija