• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2024

14:08

(VIDEO) Tajkunska novinarka napala Lazovića uživo na Šolakovoj TV: Sve je do sad propalo, zar to nije poniženje?

printscreen

Politika

(VIDEO) Tajkunska novinarka napala Lazovića uživo na Šolakovoj TV: Sve je do sad propalo, zar to nije poniženje?

Podeli vest

Tajkunska novinarka Danice Vučenić žestoko je napala lažnog ekologa Radomira Lazovića podsećajući da su sve akcije opozicije u prošlosti neslavno propale!

Gostovanje Radomira Lazovića u emisiji "Iza vesti" na tajkunskoj N1 televiziji u jednom trenutku pretvorilo se u oštar obračun u kom je voditeljka Danica Vučenić očitala bukvicu Lazoviću!

Ona je lažnog ekologa podsetila da je opozicija u više navrata izneverila poverenje svojih birača.

- Opozicija se ujedinila oko izbora, pa ste se razjedinili. Pa ste se ujedinili oko bojkota, pa... Dajete nam materijala za sumnju - rekla je Vučenićeva i konstatovala da je opoziciona borba dug i neuspešan put.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video snimku.

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Lazović je u istoj emisiji priznao da opozicija stoji iza protesta, o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija