• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

17:44

Ana Brnabić patosirala profesorku Đorđević: Opozicija da predloži zakon o zabrani električne energije zbog guranja prsta u utičnicu

Tanjug

Politika

Ana Brnabić patosirala profesorku Đorđević: Opozicija da predloži zakon o zabrani električne energije zbog guranja prsta u utičnicu

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu profesorke Dragane Đorđević na Tviteru.

Naime, profesorka Đorđević argumentuje borbu protiv rudarenja litijuma tako što poziva ljude da stavljaju prste u sumpornu kiselinu.

- Poštovana profesorko Dragana Đorđević, mogu da stavim prst i u utičnicu za struju i da poginem na licu mesta, pa da li to znači da će sledeći predlog zakona od strane opozicije u Narodnoj skupštini biti zabrana električne energije? Ipak su i utičnice opasne, čak kobne, kad se ne koriste kako treba... - napisala je Ana Brnabić na Tviteru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35