• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2024

07:49

Islamisti preko svog plaćenika Edvarda Džozefa nastavljaju da udaraju na Vučića - jedinu prepreku uništenju Republike Srpske!

Reuters/Printskrin

Politika

Islamisti preko svog plaćenika Edvarda Džozefa nastavljaju da udaraju na Vučića - jedinu prepreku uništenju Republike Srpske!

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna preko svog plaćenika Edvarda Džozefa nastavlja stravičnu kampanju protiv Aleksandra Vučića, koji je jedina prepreka uništenju Republike Srpske!

Naime, na islamističkoj Slobodnoj Bosni osvanuo je tekst pod naslovom: "Upozorenje iz Vašingtona: "Vučić je oživeo velikosrpski nacionalistički projekat, uzalud apeli na Vučića da obuzda Dodika, njihov je zajednički interes da unište Bosnu...", u kome je Edvard Džozef rekao da je "Vučić otvoreno oživeo velikosrpski nacionalistički projekat koji je Jugoslaviju odveo u rat pre tri decenije". 

Foto: printscreen

 

Između ostalih, i islamistička Slobodna Bosna je okupila "samu elitu" da komentariše Svesrpski sabor, koji je razgalio i usrećio brojne Srbe, ne samo u Srbiji i Srpskoj, već i u regionu i dijaspori. 

Džozefu je zasmetao Sabor jedinstva u Beogradu, te je tako istakao da je Bajdenova administracija uzalud apelovala na Vučića da "obuzda" Dodika, ignorišući njihov zajednički interes da "unište" Bosnu. 

Pošto je Vučić jedina velika prepreka uništenja Republike Srpske, islamisti su nastavili da vode besomučnu kampanju protiv Vučića i Srbije, te je njihov plaćenik Džozef istakao da je "Srbija dosledno potkopavala suverenitet, funkcionalnost i evroatlantske aspiracije svake zemlje".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35