• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.09.2024

20:04

Nikome nećemo dozvoliti da otme našu prošlost! Mesarović: Dosledno sledimo politiku najboljeg od nas - našeg predsednika Aleksandra Vučića!

Nenad Kostić i Adam Mihajlović/Ministarstvo privrede

Politika

Nikome nećemo dozvoliti da otme našu prošlost! Mesarović: Dosledno sledimo politiku najboljeg od nas - našeg predsednika Aleksandra Vučića!

Podeli vest

Ministarka privrede Andrijana Mesarović oglasila se i pružila podršku politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića po pitanju Kosova i Metohije.

- Nikome nećemo dozvoliti da otme našu prošlost, naše crkve, naše vekove na Kosmetu. Nikome nećemo dozvoliti da ugrozi naš narod, našu decu koja ostaju da čuvaju svoja vekovna ognjišta. I to je ono sa čim naš predsednik Aleksandar Vučić ne dozvoljava da se bilo ko igra, i to je ono što on neumorno i nepokolebljivo brani. Svima onima koji misle i žele da bude drugačije, naš predsednik je još jednom odgovorio ni malo lakim i jednostavnim merama. I bez obzira na sve pritiske i sve snažnije i sve prljavije napade i kampanje koje se vode iz raznih centara moći, naš predsednik Vučić je jedini garant mira i stabilnosti na ovim prostorima, i jedini garant naše budućnosti.

Ako Kosovo i Metohija nije naše, zašto stalno pokušavaju da nam ga otmu? Ako Kosmet nije sazdan od naših ljudi, zašto neprekidno sve rade da ih ugroze, da im zagorčaju život, da ih nateraju da odu? Za Srbiju svetinja nije floskula. Za Srbiju je naša svetinja i sadašnjost i budućnost. I ovih pet ključnih tačaka koje je Srbija donela zbog situacije na Kosovu i Metohiji, su i naš odgovor i zavet! I bićemo sabrani oko njih, i bićemo ujedinjeni da ne odstupimo ni milimetar, i da dosledno sledimo politiku najboljeg od nas - našeg predsednika Aleksandra Vučića! Kosovo i Metohija je najskuplja reč svakog od nas! - napisala je Mesarović na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Adrijana Mesarovic (@mesarovicadrijana)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)
Live TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)

Troškovi servisiranja ogromnog američkog saveznog duga sada su veći od budžeta za odbranu, izjavio je izvršni direktor Tesle i Spejks Iksa Ilon Maks u popularnom podkastu. On je dodao da zemlja „izuzetno brzo bankrotira“. Američko ministarstvo finansija objavilo je krajem jula da je državni dug premašio 35 biliona dolara, što je skočilo za trilion u periodu od šest meseci. Profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka govorio je na ovu temu u "Info jutru" Informer televizije.

13.09.2024

12:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45