• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2024

20:29

Detalji napada na srpskog diplomatu: Ko su Šiptari koji su napali vicekonzula u Minhenu

Reuters

Politika

Detalji napada na srpskog diplomatu: Ko su Šiptari koji su napali vicekonzula u Minhenu

Podeli vest

U subotu je dan uoči proslave državnog praznika napadnut još jedan visoki srpski diplomata, a Informer otkriva detalje ovog incidenta i ko su Šiptari koji su nasrnuli na visokog diplomatu u Minhenu.

Kako Informer nezvanično saznaje od dopisnika iz Minhena, u subotu je došlo do fizičkog konflikta u kome su dvojica vozača autobusa albanske nacionalnosti na autobuskoj stanici u centru Minhena, nasrnuli u na srpskog državljanina, visoko pozicioniranog službenika u konzulatu Republike Srbije u Minhenu.

Firma u kojoj su napadači zaposleni zove se "Allgau airport express".

Foto: Informer

 

Podsećamo, srpskog vicekonzula u Minhenu su ns autobuskoj stanici u Nemačkoj napala dvojica Albanaca kada su čuli da priča srpski jezik.

Jedan od napadača pokušao je da pobegne sa lica mesta, kada je srpski diplomata obavestio nemačku policiju.

Ovom prilikom napadači su zadobili lakše telesne povrede, dok je naš diplomata ostao nepovređen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!
Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!

Ruska strana će pronaći način da podseti Britaniju koliko je bila uprljana svojim interakcijama sa nacistima izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući izjavu britanskog kolege Dejvida Lamija, koji je Rusiju uporedio sa fašističkom državom.

16.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija