• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.10.2024

08:54

Islamisti u antisrpskom transu! Slave Mila Đukanovića i napadaju Vučića, nadaju se srpskoj propasti

Fotoilustracija/Reuters Stevo Vasiljevic/Tanjug

Politika

Islamisti u antisrpskom transu! Slave Mila Đukanovića i napadaju Vučića, nadaju se srpskoj propasti

Podeli vest

Pojedinačno najbolji rezultat DPS-a Mila Đukanovića na lokalnim izborima u Podgorici i skandalozni stihovi koje je Đukanović pevao tokom slavlja (ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije) izazvali su pravu antisrpsku ekstazu u uredništvu islamističke Slobodne Bosne…

Islamistička "Slobodna Bosna", poznata po gotovo svakondevnim mrziteljskim tekstovima o Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću, nastavila je u svom maniru, te su se pridružili antisrpskoj kampanji bivšeg predsednika Crne Gore i lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića. 

Oni su u tekstu stali na stranu Đukanovića, ali istakli da je "Vučić poldeo" zbog snimka na kojem Milo i njegovi sledbenici pevaju poznatu pesmu, ali sa izmenjenim tekstom - ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije! 

Povodom ovog snimka predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da on i bivši predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović imaju istu opsesiju - Srbiju, s tim što je on voli, a Đukanović mrzi.

Takođe, islamistički portal slavio je "prvi poraz srpskog sveta", kako su istakli u naslovu. 

Dakle, jasno je da "Slobodna Bosna" deli stavove sa Milom Đukanovićem u vezi sa Srbijom. Kako glasi poslovica - svaka ptica svome jatu leti. 

Foto: printscreen

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke! (VIDEO)
Live TV

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke! (VIDEO)

Na jučerašnji dan 1998. godine iz zasede su ubijena petorica srpskh vojnika, dok su dvojica teško ranjena. Odgovorni za ovo su pripadnici OVK kojima se još uvek sudi u Hagu. U Gračanici se dogodio još jedan napad na srpsku porodicu. Da li će pravda ikada biti zadovoljena? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Lazar Stević, dopisnik Informera sa KiM, državni sekretar Nikola Vukelić i Demo Beriša, predstavnik Matice Albanaca u Srbiji.

01.10.2024

10:01

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Godišnjica smrti slikara Ratka Lalića obeležena  otvaranjem izložbe  “Sećanje - zapisi iz prirode” u galeriji Sanjaj
Kultura

Godišnjica smrti slikara Ratka Lalića obeležena otvaranjem izložbe “Sećanje - zapisi iz prirode” u galeriji Sanjaj

Izložba dela akademskog slikara Ratka Lalića pod nazivom "Sećanje - Zapisi iz prirode" otvorena je u galeriji "Sanjaj" na inicijativu vlasnice galerije Sanje Janković, a autor izložbe je umetnikov sin Vladimir Lalić. Na izložbi povodom godišnjice smrti slavnog slikara je izloženo 15 radova, a većina su po prvi put predstavljeni javnosti. Izložba će biti otvorena do 10. novembra.

01.10.2024

11:52

C'EST LA MAGIE OSTAVIO BEOGRADSKU PUBLIKU BEZ DAHA: Čak sedam spektakularnih predstava održano je u Sava Centru!
Kultura

C'EST LA MAGIE OSTAVIO BEOGRADSKU PUBLIKU BEZ DAHA: Čak sedam spektakularnih predstava održano je u Sava Centru!

Tokom vikenda je u Plavoj dvorani Sava Centra uspešno održan dugoočekivani magijski spektakl C'est La Magie koji je sve prisutne očarao brilijantno osmišljenim iluzijama i trikovima koje su za beogradsku publiku izveli najbolji iluzionisti sveta - Darsi Ouk, Džejms Mor, Ju Ho Džin i Enzo Vejn na čelu sa Luisom de Matosom - u ulozi reditelja ove jedinstvene svetske senzacije za sve uzraste!

30.09.2024

12:22

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija