• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2017

07:45

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, putevi uglavnom suvi!

Vesti

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, putevi uglavnom suvi!

Podeli vest

Saobraćaj je umerenog intetziteta, većina puteva je suva, a prohodnost dobra. Međutim, promena vremena i povremeno slaba kiša koju meteorolozi najavljuju za danas pored mokrih kolovoza donosi i usporen obraćaj, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

NAJAVE I NAJAKTUELNIJE IZMENE U SAOBRAĆAJU

Nastavlja se izvođenje radova na sanaciji mosta preko Volujskog potoka i uređenju korita Volujskog potoka i Dubočke reke, na državnom putu I B reda broj 33, u mestu Duboka.

Radovi će trajati do 01.07.2017.godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, a tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od 16.05.2017. godine, od 07:00 časova, izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, desna strana auto-puta, smer Subotica - Novi Sad (odmah nakon petlje ,,Feketić“). Radovi će se izvoditi u preticajnoj i delu vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren u zaustavnu traku. Planirani rok završetka radova je 19.05.2017. godine.

Izvode se radovi na popravci i zameni odbojne ograde, od 15.05.2017.godine do 19.05.2017.godine, u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova, na deonicama sledećih državnih puteva:

-II A reda broj 180 , na deonicama Čačak - Guča i Guča - Vučkovica;

-II A reda broj 181 , na deonicama Kratovska stena - Guča i Belica - Mirajići;

-II B reda broj 408, na deonici Pakovraće ( Markovica) - Lučani. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj se odvija usporeno. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, uključujući i mahače.

Dana 16.05.2017.godine izvodiće se radovi na sanaciji pukotina na kolovozu, na državnom putu I B reda broj 26, na sledećim deonicama:

- Na deonici Šabac - Šabac (Zablaće), od 07:00 do 11:00 časova.

- Na deonici Prnjavor - Lipnički Šor , od 12:00 do 16:00 časova.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom kolovoznom trakom. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na urezivanju indukativnih petlji izvodiće se 16.05.2017.godine, u vremenskom periodu od 07-15:30min, na državnom putu I B reda broj 22, na deonici Ugrinovci - Bućin grob. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom kolovoznom trakom. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 15.05.2017.godine do 31.07.2017.godine, izvodiće se radovi na proputima na delu državnog puta I B reda broj 33, deonica Mala Krsna-Požarevac(Obilaznica). Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz upotrebu semafora.

Od 12.05 do 31.05.2017. godine, u vremenskom periodu od 08 do 17h, izvodiće se radovi na sanaciji državnog puta II B reda broj 355, deonica Gojna Gora - Ljubić, kod Suvog Brega. Saobraćaj se na pomenutoj deonici odvija usporeno, a prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije i opreme.

Radovi na postavljanju zvučnih barijera u okviru projekta zida za zaštitu od buke, na delu državnog puta I A reda broj 1 ( gradski deo), na deonici od Hitne pomoći do isključenja za Ulicu Kneza Miloša, u smeru Beograd - Šid, izvodiće se 15.05. i 16.05.2017. godine u vremenskom periodu od 09 do 16h. Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Od 15.05.2017.godine do 21.05.2017.godine, u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova izvodiće se Radovi na frezovanju i sanaciji kolovoza na državnom putu I B reda broj 23, na deonicama Konjevići-Čačak i Čačak-Pakovraće. U zoni radova saobraćaj će se odvijati usporeno uz naizmenično propuštanje vozila sa povremenom obustavom saobraćaja.

Do 24.05.2017. godine izvodiće se radovi na državnom putu II B reda broj 347, na deonici od državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75) do centra Vrčina.

Od 08.05.2017. do 22.05.2017. godine doći će do izmene u režimu saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, prema kojem je onemogućen pristup petlji "Tranšped" iz smera Beograda (zatvoreno isključenje na petlji "Tranšped"), pa će se vozila autoputem preusmeriti na petlju "Vrčin". Takođe će biti onemogućen izlaz na autoput sa petlje "Tranšped" u smeru ka Nišu, a vozila će biti preusmerena Beogradskom ulicom ka petlji "Vrčin".

U toku su radovi na popravci i zameni odbojne ograde na državnom putu I B reda broj 22, na deonicama Preljina-Gornji Milanovac i Gornji Milanovac-Svračkovci. Pored navedenih deonica, isti radovi će se izvoditi od 10.05.2017.godine i na državnom putu I B reda broj 22, na deonici Preljina-Mrčajevci. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati usporeno u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova.

Na državnom putu I B reda broj 28, kod mesta Šljivovica (Čajetina), zbog mehaničkog oštećenja vijadukta od 04.05.2017.g. uvedena je zabrana saobraćaja za teretna vozila i autobuse u oba smera, dok se putnička vozila kreću naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nastavljeni su radovi u zoni nove petlje „Nova Pazova“, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), Beograd - Novi Sad. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu. Planirano trajanje radova je do 31.05.2017.godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Od 08.05.2017. godine saobraćaj je izmenjen zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petlji "Feketić", i petlji "Srbobran" na državnom putu I A reda broj 1. Ovi radovi trajaće do 08.08.2017.godine do16 časova, pri čemu su za vreme radova zatvorene petlje "Srbobran" i "Feketić" , dok se vozila preusmeravaju na alternativne petlje Subotica- Srbobran 2, Bačka Topola kao i na alternativne magistralne puteve.

Od 08.05.2017. godine počeli su radovi na sanaciji mostova na državnom putu I B reda broj 35, na deonici Zaječar - Negotin. Radovi se izvode na mostu posle skretanja za Rgotinu iz pravca Zaječara ka Negotinu i na mostu kod skretanja za Koprivicu. Planirano trajanje radova je 70 kalendarskih dana, a saobraćaj će se preko mostova odvijati jednom kolovoznom trakom, uz upotrebu privremene saobraćajne i semaforske signalizacije i opreme. (okvirno 18.07.2017) Sve informacije o aktuelnim izmenama, obustavama, zastojima, klizištima, izgradnji novih deonica puteva i alternativnim obilaznicama zbog radova, preuzeli smo sa portala JP "Putevi Srbije". Vozačima savetujemo da nailaskom na radove prilagode vožnju prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set