• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.11.2018

07:52

HTELI SMO ZIMU - EVO JE! Ledeno u celoj Srbiji, U BEOGRADU PAO PRVI SNEG!

Vesti

HTELI SMO ZIMU - EVO JE! Ledeno u celoj Srbiji, U BEOGRADU PAO PRVI SNEG!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, posle podne u juznim, a uveče i tokom noći u centralnim i severnim krajevima kisa, susnezica i sneg, na planinama sneg

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima istočne Srbije povremeno i jak, istocni i severoistočni. Najniža temperatura od -3 do 3 C, najviša od 3 do 6 stepeni. 

Uveče i tokom noći na jugu i istoku ocekuje se formiranje manjeg sneznog pokrivača, saopstio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu je rano jutros počeo da pada prvi sneg ove sezone. Sneg je počeo da pada malo pre šest sati, ali se ne zadržava na ulicama.

U Beogradu će, prema njavama biti oblačno i hladno, sa temperaturama od od 2 do 5 C.

 

U Beogradu će biti oblačno i hladno, tokom većeg dela dana suvo. Uvece i tokom noci povremeno s kišom, u visim delovima grada moguća je pojava susnežice, kratkotrajno i snega. 

Vetar slab i umeren istocni. Temperatura bez veceg kolebanja, od 2 do 5 C.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 25. novembra:

U ponedeljak pretežno oblaćno i hladno, ujutru na jugu, a sredinom dana i u ostalim krajevima prestanak padavina uz kratkotrajno delimicno razvedravanje. Uvece i tokom noci novo naoblacenje sa kisom sa jugozapada, koja ce se ponegde lediti na tlu, na planinama sa snegom. 

U utorak i sredu oblaćno, vetrovito i malo toplije, mestimićno s kisom, na planinama sa snegom, koji ce u utorak tokom dana preci u kisu. Duvaće umeren i jak, u kosavskom području i olujni jugoistočni vetar, koji ce u sredu biti u slabljenju. 

Od četvrtka umereno oblacno i suvo, uz manji porast dnevne temperature.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko je zeleo

pre 5 godina

Ko je bre zeleo zimu? Samo vi. Stalno nesto izmisljate, govorite tudjim ustima. Kako bi bilo da neko vama stavi nesto u usta?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set