• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

23.12.2019

08:10

POJAČAN SAOBRAĆAJ, MOKRI KOLOVOZI! Kolone vozila čekaju na izlazu iz Hrvatske i Mađarske!

Vesti

POJAČAN SAOBRAĆAJ, MOKRI KOLOVOZI! Kolone vozila čekaju na izlazu iz Hrvatske i Mađarske!

Podeli vest

Кiša i mokri kolovozi u centralnim, zapadnim i jugoistočnim krajevima, slab sneg u planinskim predelima i povremeno jači udari vetra u košavskom području u ovim danima pojačanog saobraćaja povremeno će uticati na usporeno odvijanje saobraćaja uz česte zastoje i kraće prekide, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Veće gužve u saobraćaju se očekuju kako se bliži Nova godina i Božićni praznici te se vozači pozivaju da kreću malo ranije od uobičajenog za svoja redovna putovanja.

Upozorava se na oprez prilikom prolaza kroz stenske useke i klisure jer su ovih dana i odroni učestali.

Na naplatnim staicama nema zadržavanja. Na graničnim prelazima jutros nema zadržavanja.

ZIMA JE IPAK POČELA! Danas oblačno, osetno hladnije, mestimično kiša!

Zbog velikog priliva vozila formiraju se duže kolone putničkih vozila na izlazu iz Mađarske, na prelazima "Horgoš" i "Кelebija" kao i sa Hrvatskom "Batrovci" zbog čega treba očekivati još oko nekoliko sati zadržavanja na izlazu iz ovih zemalja.

Vozačima se preporučuje da koriste manje frekventne prelaze sa Mađarskom, kao što su Bački Breg i Кelebija, a samo za putnička vozila od 7.00 do 19.00 sati otvoreni su prelazi Bajmok, Bački Vinogradi i Đala.

Alternativni prelazi sa Hrvatskom su Šid, Luba ili Sot. Zadržavanja na teretnim terminalima graničnih prelaza nema.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja - Кopaonik; Кopaonik - Rudnica; Granica PZP Кruševac/Novi Pazar - Кopaonik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set