• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2020

19:47

UČENJE SE ISPLATI! Svetosavske nagrade najboljim đacima, NOVČANI IZNOS SVE OBRADOVAO

Vesti

UČENJE SE ISPLATI! Svetosavske nagrade najboljim đacima, NOVČANI IZNOS SVE OBRADOVAO

Podeli vest

Na svečanosti u Mozaik sali Gradske uprave Kruševca danas su uručene Svetosavske nagrade najboljim đacima.

Najboljih 27 učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola na teritoriji Kruševca nagrađeni su knjigom „Kulturna istorija Srba" autora Jovana Deretića i posterom "Oni su najbolji", kao i novčanim iznosom u vrednosti od 10.000 dinara i vunenim čarapama. Ovi učenici su u školskoj 2019/2020. godini predloženi od strane nastavničkih veća škola, a nagrade je uručila zamenica gradonačelnika Kruševca Vesna Lazarević.

Foto: R. Barjaktarević

KAKVI STE TO LJUDI? Vlasnik napustio psa sa stegnutom trakom koja mu se urezala u vrat - JEDVA SU GA SPASLI! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Medju nagradjenima je i student Branislav Miladinović koji je kao stipendista Kruševca u prethodnoj školskoj godini na Fakultetu umetnosti u Nišu položio sve ispite sa prosečnom ocenom 10. Za ovog studenta novčana nagrada je bila nešto veća i iznosila je 15.000 dinara. 

Na Glavnom gradskom trgu u Kruševcu postavljen je veliki bilbord najboljih kruševačkih djaka.

Foto: R. Barjaktarević

Profesorki Srednje medicinske škole Mariji Urošević je Svetosavska nadraga uručena dva dana ranije na Svetosavskoj akademiji u Kruševačkom pozorištu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set