• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

29.02.2020

10:28

AVION SA VAŽNIM TOVAROM UPRAVO LETI PREMA BATAJNICI! U Srbiju stiže još jedan "Pancir"!

Vesti

AVION SA VAŽNIM TOVAROM UPRAVO LETI PREMA BATAJNICI! U Srbiju stiže još jedan "Pancir"!

Podeli vest

Deo sistema se doprema avionom An-124 "Ruslan", registarskih oznaka RA-82038, istim onim kojim su transportovana i prava dva dela isporuke

Avion An-124 "Ruslan" poleteo je jutros sa moskovskog aerodroma "Vnukovo", a izvori navode da se u avionu nalazi treći deo isporuke sistema za protivvazdušnu odbranu "Pancir S1E", koje Srbija nabavlja od Rusije.

Izvori Sputnjika navode da su do sad isporučena tri sistema "Pancir" (vozila sa borbenim modulom 72V6) i prateća vozila za njihovi obsluživanje, koja ulaze u sastav baterije.

RUSKI EKSPERTI O SRPSKIM VOJNIM PLANOVIMA! Srbija posle 'PANCIRA' nabavlja 'buk' i 'tor'! Putin spreman da nam sve isporuči po najnižim cenama

Sporazum za nabavku jedne baterije "Pancira", koju čini šest sistema, zaključen je prošle godine.

Avion An-124 "Ruslan" trenutno se nalazi u vazdušnom prostoru Rusije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set