• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2020

07:26

POJAČAN SAOBRAĆAJ U JUTARNJIM SATIMA, tokom dana umeren

Vesti

POJAČAN SAOBRAĆAJ U JUTARNJIM SATIMA, tokom dana umeren

Podeli vest

Saobraćaj u jutarnjim časovima može biti pojačan, dok se tokom dana očekuje umeren intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.


Vozačima savetuju da, ukoliko kreću na duži put ili ka daljim destinacijama, pre puta prekontrolišu ispravnost vozila, a u ovim toplijim danima češće kontrolišu i rashladnu tečnost, nivo ulja u motoru i kočionom sistemu, kao i pritisak u gumama.


Građevinska sezona je u punom jeku što svakodnevno donosi i nove radove na putevima zbog čega je potrebno da se vozači pre puta dobro informišu o svim mogućim izmenama režima saobraćaja na datom putnom pravcu.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, kao i na graničnim prelazima.

Kamioni na Horgošu, Gradini i Batrovcima čekaju oko dva sata, a na Sremskoj Rači sat vremena.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AMSS: Pojačan saobraćaj zbog lepog vremena, na naplatnim rampama nema zadržavanja
Srbija

AMSS: Pojačan saobraćaj zbog lepog vremena, na naplatnim rampama nema zadržavanja

Lepo vreme i visoke očekivane temperature tokom dana mogu biti razlog pojačanog saobraćaja na putnim pravcima koji vode ka jezerima, rekama i ostalim izletištima, a u popodnevnim satima kraj vikenda uobičajeno donosi veći broj vozila na prilazima gradova i većih mesta zbog čega će vozačima biti potrebno više strpljenja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMS S).

28.06.2020

07:50

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set