• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

03.12.2020

13:06

(VIDEO) ONA JE PRINCEZA IZ TOPOLE I OSTVARILA JE SVOJ SAN! Aleksandra je postala je poznata po venčanicama, a od skora i po "Tajnom okovu"

Vesti

(VIDEO) ONA JE PRINCEZA IZ TOPOLE I OSTVARILA JE SVOJ SAN! Aleksandra je postala je poznata po venčanicama, a od skora i po "Tajnom okovu"

Podeli vest

Aleksandra Petković (34) iz Topole, vlasnica salona „Princezin kutak“, već više od deset godina se bavi dekoracijom prostora za veselja i kreiranjem venčanica. Uz njene vešte ruke, svaka mlada se oseća kao princeza.

Međutim, ove godine, zbog trenutne epidemiološke situacije, i nedostatka posla, njen skriveni talenat iz detinjstva je došao do izražaja.

„Tatina želja je bila da sviram klavir, pa su mi roditelji za prvi rođendan kupili ‘Pianino’ marke Petrof. Kada sam pošla u osnovnu školu krenula sam i u nižu muzičku, završila odsek za klavir i solo pevanje. Slavko Nikolić naš poznati operski pevač, mi je predavao, smatrao je da sam veliki talenat, da imam neobičan glas, ali nažalost nisam nastavila.

Međutim, potajna želja je uvek ostala da pevam, baveći se modelingom, radeći dekoracije, dosta sam sarađivala sa muzičarima. Shodno situaciji u kojoj smo se ove godine svi našli, došlo je do puno promena u mom životu.

Foto: TopPres

Topola

Dobila sam nagradu za uspešnu preduzetnicu na manifestaciji Balkan Awards  2020 u Beogradu, zatim sam učestvovala u snimanju filma „Zlatni dečko“, bila u spotu mlade pevačice iz Podgorice za pesmu Nikolinija, na snimanju spota drage Nikoline radila sam i kao stilista, tada je moj talenat za pesmu došao u prvi plan“, priča za TopPres Aleksandra Petković iz Topole.

Ova talentovana devojka tom prilikom je ostvarila saradnju sa Cartel produkcijom, a ubrzo potom je stigla prva pesma.

Izabrala sam pesmu, koja mi je odmah prirasla za srce, na prvo slušanje me je osvojila. Krenuli smo u realizaciju, smišljanje lokacija, organizaciju šta ću nositi, kako ću izgledati. Ideja je bila  da spojimo nespojivo.

Jedno davno doba, snimali smo u dvorcu koji je kao pravljen za princezu ,a sa tužnom životnom pričom i jedno savremeno doba, hotel sa prelepim enterijerom, jedinstvenim dizajnom, koji dolikuje sadašnjim „princezama i prinčevima“.

Foto: Toppress

 

Prvi put sam stala pred mikrofon, prvi put sam ja bila u centru pažnje pred kamerom, sve je to nosilo sa sobom odgovornost ali i prisutnu tremu. Zadovoljna sam kako je sve prošlo, mnogo sam zahvalna svima koji su mi izašli u susret“, kaže Aleksandra.

Spot za pesmu „Tajni okov“ sniman je  u Rumi, Novom Sadu, Beočinu a ‘Aleh princeza’ kako je umetnički od danas svi zovu ostvarila je svoj san iz detinjstva

„Verujem da ću saradnju sa Cartel produkcijom i Hami recordsom nastaviti i dalje a  pošto su oni sa sedištem u Beču, na sledećem projektu ćemo verovatno raditi tamo.

Nadam se da će vam se pesma svideti, u rečima će se verovatno mnogi pronaći, ovo je za mene kao san koji se napokon ostvario, moj talenat koji je dugo bio potisnut i želja iz detinjstva su konačno ispunjeni“, ističe ova talentovana umetnica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set