• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

25.06.2021

10:12

ŽICA OD STRUJE ZAPALILA TRAVU! Zbog olujnog vetra u Šatornji izbio požar, vatrogasci nadomak kuća ZAUSTAVILI VATRENU STIHIJU!

TopPres

Vesti

ŽICA OD STRUJE ZAPALILA TRAVU! Zbog olujnog vetra u Šatornji izbio požar, vatrogasci nadomak kuća ZAUSTAVILI VATRENU STIHIJU!

Podeli vest

Olujno nevreme koje je u poslepodnevnim satima zahvatilo zapadnu Srbiju nije zaobišlo ni opštinu Topola

Kako saznaje portal TopPress jak vetar otkinuo je žicu od struje u selu Donja Šatornja i tom prilikom došlo je do požara.

„Ceo dan je bio težak, nije moglo da se diše, tačno smo znali da će neko nevreme. Oko 18 časova, počeli su da pristižu sivi oblaci iz pravca Rudnika, počeo je da duva jak vetar. Pored naših kuća prošli su vatrogasci ka zaseoku Šumare, gde je izbio požar na jednoj njivi.

U tom delu sela ima nekoliko drvenih bandera i sa jedne od njih je vetar otkinuo žicu od struje, kada je pala na zemlju, zapalila je suvu travu koja se tu nalazila. Srećom pa su vatrogasci brzo stigli i taj požar lokalizovali inače bi se vatra proširila i stigla bi do kuća koje se nalaze u blizini“, pričaju meštani iz Novaković kraja.

Prema nezvaničnim informacijama u ovom požaru pričinjena je manja materijalna šteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set