• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. R.

09.07.2021

12:50

BATOČINU POTRESA LJUBAVNA DRAMA! Devojka pobegla kod dečka, roditelji hoće da je se odreknu! SUMNJAJU DA JE U PITANJU VRADŽBINA! /VIDEO/FOTO/

Informer

Vesti

BATOČINU POTRESA LJUBAVNA DRAMA! Devojka pobegla kod dečka, roditelji hoće da je se odreknu! SUMNJAJU DA JE U PITANJU VRADŽBINA! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Porodica Vlajković iz Batočine ovih dana proživljava pravu dramu zbog ljubavi svoje ćerke Katarine (18) i Darka Nedeljkovića (22), muzičara iz Kragujevca. Tek punoletna Katarina zaljubila se i bukvalno pobegla kod svog izabranika! Očajni roditelji preklinju je da se vrati kući, ali zaljubljena devojka ni da čuje. Ne odgovara im na pozive, blokirala je njihove brojeve telefona i ne mogu da stupe u kontakt sa njom

Zbog takvog njenog ponašanja njihov očaj je poprimio epske razmere, pa su zato odlučili da se javno obrate i da je pozovu da se vrati kući jer će u suprotnom da je se odreknu.

Izgubila razum

Roditelji sumnjaju čak i da je u pitanju neka vradžbina i da su joj "nešto napravili", pa je izgubila razum

 

Kako kaže Predrag Vlajković, otac ove mlade devojke, Katarina je iskoristila trenutak kada su oni otišli na more, onda pokupila stvari i pobegla iz kuće.
- Katarina je bila odličan đak, učila je za kuvara. Svi problemi su počeli još pre tri godine, kada je na veselju u Batočini bukvalno nestala sa momkom. Tražili smo svuda, pronašao sam ih i vratio je kući. Njega sam prijavio policiji, ali su rekli da ga samo pustim da ode i tako se mirno završilo. Mislili smo da nije ništa zbiljno, mladalačka šala.... Ali ćerka nam je rekla da ga voli, da ne želi bez njega i da će otići. Došlo je do velike svađe između naših familija, pale su teške reči i tu više pomirenja nema. Ali ona nas prosto ne čuje. Ovim putem je pozivamo da se vrati kući i biće joj sve oprošteno. Ali ako zatrudni, onda mesta ni za nju ni za dete nema više - priča Predrag.

Foto: Informer

Otac i majka Katarine Vlajković


Katarina je izgleda čekala da postane punoletna i da zaista napusti roditeljsku kuću. Punoletstvo je proslavila 28. juna, a nekoliko dana kasnije je pobegla. Jedne večeri isekla je mrežicu na prozoru sobe, pokupila sve svoje stvari, izbacila ih van i otišla kod dečka. Njen mlađi brat je javio roditeljima šta se desilo, oni su požurili sa mora, ali pomoći nije bilo. Poslala im je poruku da ne dolaze, da se ne brukaju, da ih je prijavila policiji i blokirala njihove pozive.

Foto: Informer

Katarina Vlajković


Šta se dogodilo, Vlajkovići još uvek ne znaju. Ne mogu da se pomire sa pričom svoje ćerke da je u pitanju velika ljubav, već sumnjaju čak i da je u pitanju neka vradžbina i da su joj "nešto napravili", pa je izgubila razum.


Majka Danijela kaže da su joj vrata kuće uvek otvorena, ali ako se desi da zatrudni, neće moći da se vrati.
- Ako se ne predomisli na vreme, dok ne bude kasno, smeštaj može da nađe samo u sigurnoj kući i odričem se nje javno i odmah, i neću da prihvatim ni njeno dete. Poslala mi je poruku u kojoj je rekla da voli tog momka, i onda me blokirala na svim mrežama. Ja znam da je toj porodici čast da imaju tako lepu snaju, ali mi njih ne želimo za prijatelje. Pokušala sam da je odgovorim od njega, da zaslužuje boljeg, a ne muzičara koji će da joj pravi probleme kroz život, ali Katarina me ne čuje - priča kroz suze majka Danijela.

Foto: Informer


Katarinu smo juče uzaludno pokušali da dobijemo, jer na telefonske pozive nije odgovarala. Javila se nakon SMS poruke i napisala da "ne želi da priča o tome, jer je to sve lično njena odluka".

Advokat: Ne mogu joj ništa

- Katarina je punoletna osoba i odricanje njenih roditelja nema nikakve pravne posledice, jedino moralne, tako što se sa tim njenim izborom oni ne slažu. Iz nasleđa ne mogu da je izopšte, ako nema nekog nasilja u porodici koje je počinila. Tako da joj ne mogu ništa, osim ako je isprovociraju, uvuku u neki verbalni sukob ili fizički, pa da se to kvalifikuje kao nasilje - kaže advokat Zoran Mihajlov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 2 godine

Mladi roditelji a toliko zatucani. Pa deca su već tri godine u vezi. Da se ne vole ne bi toliko bili u vezi. Zaslužuju da stra kada ostare da ih ta ćerka ne pogleda pošto sada odriču od nje,a ćerka je uvek ta koja ima najveće emocije prema roditeljima.

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. Isikolo na pomoći. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set