• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

17.08.2021

18:05

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA U BORU! Požar na gradskoj deponiji lokalizovan i ugašen u potpunosti!

V.J.

Vesti

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA U BORU! Požar na gradskoj deponiji lokalizovan i ugašen u potpunosti!

Podeli vest

Budući da je požar na gradskoj deponiji u Boru nakon četiri dana konačno ugašen, gradski Štab za vanredne situacije je doneo odluku o ukidanju vanredne situacije donete na jučerašnjoj sednici po hitnom postupku, na teritoriji grada Bora

Članovi Štaba odluku o ukidanju vanredne situacije doneli su jer je saniran požar pa je tako i prestala potreba za dodatnim angažovanjem mehanizcije i sredstava privrednih subjekta od posebnog značaja.

,, Veliku zahvalnost dugujemo najpre Borskim vatrogascima koji su kao i bezboroj puta do sada pokazali svoju htabrost i zalaganje kada je nihova profesija u pitanju. Takođe veliko hvala na pomoći i predstavnicima Kompanije Zi Đin koja je angažovala svoju rudarsku mehanizaciju i bila od izuzetne pomoći da se požar na deponiji lokalizuje, kao i veliko hvala ostalim privrednim subjektima koji su se uključili i pomogli da požar ne dobije još veće razmere, za Informer kaže Aleksandar Milikić gradonačelnik Bora.

Inače, iako je požar potpuno ugašen, dežurne ekipe JKP ,,3.oktobar,, iz Bora sa svojom mehanizacijom su i dalje na terenu.

,, Od uvođenja vanredne situacije , zajedno sa Borskim vatrogascima i zaposlenima u Zi Đin kompaniji uspeli smo nekako nakon četiri dana da ugasimo požar kao i sva dimna žarišta. U narednom peruodu veća pažnja biće usmerena na održavanju gradske deponije kako se situacija ne bi ponovila, napominje Igor Mitrović, direktor Borskog Komunalnog preduzeća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 2 godine

Radost na nekim medijima kada se desi požar na nekoj deponiji me navodi na pomisao da možda neko ima motiv za sve ovo, pa možda malo i pomogne da se nešto zapali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set