• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

21.08.2021

16:06

JOZEF SILNI STRAH I TREPET BANATA! Iako je zagazio u sedmu deceniju, Joza sa Šašavom družinom JURIŠA NA BASKETAŠKI TRON

Dejan Droca

Vesti

JOZEF SILNI STRAH I TREPET BANATA! Iako je zagazio u sedmu deceniju, Joza sa Šašavom družinom JURIŠA NA BASKETAŠKI TRON

Podeli vest

Mada uveliko u sedmoj deceniji života, Zrenjaninac Jozef Silni, strah je i trepet na basketaškim terenima širom Banata, a nakon Novog Bečeja, Zrenjanina, Žitišta, očekuje ga finale u Lazarevu, gde će sa svojom ekipom Šašava družina, pokušati da se domogne basketaškog trona.

Zanimljivo je da je 64-godišnji košarkaš, u jednom od duela bio stariji od kompletne protivničke ekipe i da je imao više godina od sva tri igrača protivničkog tima.

Foto: Dejan Droca

 

- Osećam da još uvek mogu, čudan je osećaj, povuče lopta i ja se trudim da pružim maksimum, a naravno da prija respekt mnogo mlađih basketaša - kaže popularni Joza, nekadašnji fudbalski golman.

Foto: Dejan Droca

 

Bez obzira na godine, nema nameru da se povuče, svakodnevno igra basket, košarku u Biznis ligi Zrenjanina, vozi bicikl, šeta, a kada ga pozovu ne odbija ni fudbalicu na male golove, a kako sam kaže, tako će biti i dalje, sve dok ne oseti da telo više ne može.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set