• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

20.10.2021

13:23

RUSKA VAKCINA STIGLA U ČAČAK! Skoro 1.000 građana čekali novi kontingent Sputnik V, da bi primili treću dozu!

Vesti

RUSKA VAKCINA STIGLA U ČAČAK! Skoro 1.000 građana čekali novi kontingent Sputnik V, da bi primili treću dozu!

Podeli vest

U Čačak je stigao kontigent vakcine Sputnik V, pa Čačani koji već izvesno vreme čekaju imunizaciju trećom dozom ove vakcine, već danas mogu da odu na vakcinalni punkt u Domu kulture

Direktor Doma zdravlja Čačak dr Aleksandar Pajović izjavio je da oko 1.000 Čačana čeka da se “Sputnjikom“ vakciniše treći put, napominjući da je treća doza ista kao i prve dve.

– Ko je sačekao tu dozu ništa nije izgubio. Pravilno je da se ona daje nakon šest meseci. Imamo svih vakcina na vakcinalnim punktovima – rekao je dr Pajović.

Imunizacija u Čačku protiče bez poteškoća, na dnevnom nivou vakciniše se od 200 do 300 osoba. U gradu na Moravi do sada je vakcinisano 13.386 Čačana, a najveće interesovanje je za treću dozu vakcine. 

U utorak je u Čačku prvu dozu primilo 58 osoba, a revakcinisano je 57. Treću dozu cepiva primilo je 238 Čačana. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set