• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

21.10.2021

10:17

KONAČNO SAM DOŠAO PO ĆERKE, REKLE SU MI SAMO JEDNU REČENICU! Đorđe, po kojem je snimljen film "Otac", posle 6 godina isterao pravdu!

Vesti

KONAČNO SAM DOŠAO PO ĆERKE, REKLE SU MI SAMO JEDNU REČENICU! Đorđe, po kojem je snimljen film "Otac", posle 6 godina isterao pravdu!

Podeli vest

Tri devojčice, maloletne ćerke Kragujevčanina Đorđa Joksimovića, od danas će ponovo, posle 6 godina, biti u svom domu

Osnovni sud u Kragujevcu doneo je odluku da vrati starateljstvo nad decom Đorđu Joksimoviću.

Joksimović je, naime, danas dobio potvrdu da su mu deca vraćena, nakon odluke Osnovnog suda u Kragujevcu da mu se vrati starateljstvo nad njima.

- Evo me u kolima, ulazimo u dvorište kuće hranitelja, ćerkice su spremne da krenu kući, presrećne su - kaže Joksimović za Telegraf.rs.

Kako je pre nekoliko dana Đorđe rekao, devojčice su jedva čekale da budu ponovo sa njim.

- Rekle su mi: "Tata, mi ne možemo da spavamo" - rekao je otac.

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Joksimović je došao čak i do predsednika Vučića

Podsetimo, Joksimoviću su 2015. godine oduzete tri maloletne ćerke, a on je pet puta pešačio iz Kragujevca do Beograda, kako bi ponovo apelovao na nadležne organe da mu vrate decu.

Deca su mu, podsetimo, oduzeta zbog, kako je ispričao ranije, bolesti njegove žene. Supruga mu je i dalje na lečenju, a Đorđe, koji nije radio u vreme kada su mu oduzeta deca, sada ima stalno zaposlenje, a kako tvrdi, već duže vreme ima i sve uslove da mu ćerkice budu vraćene.

Još jedan od uslova koje je morao da ispuni bila je i obavezna škola za roditeljstvo Centra za porodični smeštaj u Kragujevcu, koju je uspešno završio.

Joksimović je u međuvremenu decu mogao da viđa svakog vikenda, od subote u 11 časova do nedelje u 18 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set