• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

30.04.2016

00:06

DRAMA U NAJROBIJU: Srušila se šestospratnica, veliki broj stanara ostao ispod ruševina!

Vesti

DRAMA U NAJROBIJU: Srušila se šestospratnica, veliki broj stanara ostao ispod ruševina!

Podeli vest

- Najmanje tri osobe su poginule, a strahuje se da su desetine zarobljene u ruševinama šestospratnice koja se u petak srušila u kenijskoj prestonici Najrobiju

Kako javlja BBC, spasioci su iz ruševine izvukli 55 osoba, od kojih najmanje troje dece, a strahuje se da je veliki broj stanara ostao zatrpan.

 

 

Na licu mesta stanje je haotično, javlja BBC. Ekipe Crvenog krsta angažovane su na licu mesta.

 

 

Obilne kiše koje padaju u Keniji izazvale su klizišta u kojima je stradao veliki broj stambenih objekata i puteva, a dodatne velike probleme stvaraju i poplave.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija