• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.11.2016

18:56

ALBANCI ODBACILI KALAŠNJIKOVE:  Tirana naoružala vojsku oružjem po NATO standardima!

Vesti

ALBANCI ODBACILI KALAŠNJIKOVE: Tirana naoružala vojsku oružjem po NATO standardima!

Podeli vest

Albanska ministarka odbrane Mimi Kodeli izjavila je danas da je albanska vojska zamenila automatske puške "kalašnjikov" oružjem koje u skladu sa standardima NATO

Kodeli je pred parlamentarnim odborom rekla da je Italija donirala 5.000 novih automatskih pušaka kako bi se zamenili "kalašnjikovi".

Ona je rekla da su SAD donirale 250 oklopnih vozila potrebnih za "strateški transport" i dodala da će prva takva vozila u Albaniju stići u januaru.

Albanija je ušla u NATO 2009. posle čega je počela da zamenjuje zastarelo oružje novim koje je u skladu sa standardima Alijanse.

STRAH OD DOGOVORA VUČIĆA I RAME: Susret premijera Srbije i Albanije u Nišu podigao veliku prašinu u Prištini!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleks

pre 7 godina

Čine drugima sa tim potezom samo uslugu. Kalašnikov je najpreciznije oružije na svetu. Jedino loše je, što puno trza, ali to treba učiti kontrolisati.

amigo

pre 7 godina

prvo im poklanjaju ,,zapadne ap,,koje su daleko slabije ok kalasnjikova,,,a zatim vozila koja nikome netrebaju,,,i probija ih obican metak,,,a zatim ide prodaja isto tako zastarelih sistema i aviona,,,

Miško

pre 7 godina

Koliko li je to tona marihuane, kokaina, hašiša, itd.? To je najjača industrija velike Albanije, pored sladoleda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija