• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

08.09.2017

10:08

PUTIN OVO NEĆE MIRNO GLEDATI! AMERI IZVLAČE KOMANDANTE ISIS IZ DIER EL ZORA: Trebaju im za nove akcije!

Vesti

PUTIN OVO NEĆE MIRNO GLEDATI! AMERI IZVLAČE KOMANDANTE ISIS IZ DIER EL ZORA: Trebaju im za nove akcije!

Podeli vest

Vazduhoplovne snage SAD su u avgustu iz Dier ez Zora na sever Sirije evakuisale više od 20 terenskih komandanata i boraca njima bliskih terorističkih grupa ISIS, rekao je vojnodiplomatski izvor za Sputnjik

- Poslednjih nedelja avgusta nakon uspešnih akcija sirijskih vladinih snaga u istočnom delu Sirije jedan broj terenskih komandanata pod kontrolom američkih obaveštajnih službi evakuisan je iz oblasti Dier ez Zora u bezbedne oblasti da bi se njihovo iskustvo dalje koristilo u drugim oblastima. Konkretno, 26. avgusta iz oblasti u blizini naselja Trejf severozapadno od grada Dejr el Zor, helikopter američkog vazduhoplovstva tokom noći je izvukao dva komandanta ISIS 'evropskog porekla' sa članovima njihovih porodica - rekao je sagovornik agencije.

(VIDEO) NEVERICA U VAŠINGTONU! ODBLOKIRAN DEIR EZ-ZOR, RUSIJA ŽESTOKO BOMBARDUJE ISIS! Pad ovog grada znači i kraj rata u Siriji!

Prema njegovim rečima, 28. avgusta su iz područja Albu-Lejla jugoistočno od Dejr el Zora američki helikopteri izvezli su dvadesetak terenskih komandanata i njima bliskih pripadnika ISIS na sever Sirije.

(VIDEO) KAKAV POTEZ PUTINA! IZRAEL PRED NOKAUTOM, AMERIKA U ČUDU! Rusija osvaja Bliski istok!

- Treba napomenuti da teroristi, koji su ostali bez komandanata zahvaljujući Amerikancima, u većini slučajeva prekidaju organizovane akcije i napuštaju svoje položaje, pridružujući se drugim jedinicama ili se spasavajući pojedinačnim bekstvom. Sve ovo, na kraju krajeva, dodatno doprinosi uspehu ofanzivne operacije sirijskih vladinih trupa na istoku Sirije - istakao je izvor.

EVROPA MORA DA SE POKLONI PUTINU: Bivši šef Izraelske obaveštajne službe otkriva zanimljive stvari o Rusiji, Americi, Siriji!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 6 godina

Brco RUSI prizemljujte to u delovima sto dozvoljavate da se krvnici izvuku iz obruca i sigurne smrti jer to je njihovo zanimanje da seju smrt zato ne dozvolite da se izvuku iz obruca vec po kratkom .

Branko

pre 6 godina

Ali ce sigurno bigi miran kad bude gledao ove urgane koji napadaju SAD, zar ne mislis da ima boga!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija