• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2018

14:20

IZVUČENA ČETIRI DEČAKA IZ PEĆINE NA TAJLANDU! Akcija spasavanja nastavlja se SUTRA!

Vesti

IZVUČENA ČETIRI DEČAKA IZ PEĆINE NA TAJLANDU! Akcija spasavanja nastavlja se SUTRA!

Podeli vest

Četiri od 12 dečaka su za sada izvučena iz pećine na Tajlandu. U toku je akcija spasavanja preostalih dečaka i njihovog trenera. Dva ronioca prate jednog dečaka, a rone zajedno i imaju kanap koji služi kao vodilja

16.25 – U ponedeljak ujutru će biti nastavljena akcija, javlja Bi-Bi-Si.

15.50 - U akciju spasavanja uključeno je 90 ronilaca, od kojih su 50 stranci. Potrebno je deset sati da se pripreme za novu operaciju, javlja Rojters.

14.45Spasena još dva dečaka. Akcija teče brže nego što se očekivalo jer se nivo vode dodatno spustio, pa je duža ruta kojom se hoda, nego što je bilo predviđeno, objašnjavaju tajlandski novinari. 

14.35 – Očekuje se da uskoro još četiri dečaka budu na bezbednom, kaže lokalni komandir. Prva dva dečaka su helikopterom prebačena u bolnicu.

13.45 Tajlandski zvaničnik navodi da su zasad iz pećine izvučena dva dečaka, javlja Rojters.

13.35 – Dečaci bi trebalo da budu izvučeni u grupama: U prvoj grupi biće četiri dečaka, dok će u ostalim grupama biti po tri dečaka, a trener će biti izbavljen sa poslednjom grupom.

13.00Svaki dečak će biti u pratnji dva spasioca. U potpunom mraku moraće naizmenično da hodaju, da rone i da se penju, piše Bi-Bi-Si. U jednom trenutku, zbog uskog prolaza, biće primorani da skinu boce sa kiseonikom, kako bi mogli da se provuku.

10.00 – Akciju spasavanja sprovodi 18 ronilaca, 13 stranaca i pet pripadnika tajlandskih mornaričkih "foka".

U 10 časova po lokalnom vremenu (5.00 u Srbiji) počela je akcija spasavanja dečaka iz pećine na Tajlandu. Prva dva dečaka spasena su oko 18.30 časova, a sat vremena kasnije još četiri.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
duska

pre 5 godina

hvala bogu. ali mi i dalje nije jasno zasto su i ulazili tamo.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija