• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

15.08.2018

10:20

TRAMP izvređao bivšu saradnicu: TI SI ĆAKNUTA I ZLOBNA KUJA, KOJA JE ZASLUŽILA OTKAZ! Omarosa je učestvovala u rijalitiju, a sada je objavila sporne snimke iz Bele kuće

Vesti

TRAMP izvređao bivšu saradnicu: TI SI ĆAKNUTA I ZLOBNA KUJA, KOJA JE ZASLUŽILA OTKAZ! Omarosa je učestvovala u rijalitiju, a sada je objavila sporne snimke iz Bele kuće

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp nastavio je da napada bivšu saradnicu Omarosu Njuman nazvavši je "kujom" koja je zaslužila da bude otpuštena

Omarosa Manigolt Njuman je jedna od Trampovih saradnika koji su počeli da rade za njega i u Beloj kući kada je došao na položaj, a koja je u nedelju objavila snimak razgovora kada ju je otpustio šef osoblja Džon Keli u specijalnoj sobi za planiranje operacija u Beloj kući, prenosi Glas Amerike.
Dan kasnije objavila je još jedan simak koji, kako tvrdi, dokazuje da Tramp nije znao da je ona otpuštena.

Soba za planiranje u Beloj kući ("situation room") je rezervisana za najosetljivije i najkritičnije razgovore o bezbednosnim pitanjima. Oni koji prisustvuju sastancima u toj prostoriji obično ne mogu da unesu svoje elektronske uređaje.

Omarosa Manigolt NjumanPrintskrin

Omarosa Manigolt Njuman

- Nisam to znao. Dođavola. Ne dopada mi se uopšte što odlaziš - rekao je Tramp u telefonskom razgovoru.

Kako se navodi, Omarosa Trampa poznaje više od 10 godina, jer se pojavila u njegovom rijalitiju "Šegrt". Ona je u intervjuu za mrežu NBC istakla da želi da govori bez zadrške o otpuštanju i vremenu koje je provela u Beloj kući.

Portparolka Bele kuće Sara Sanders rekla je da su ti snimci otvoreno kršenje nacionalne bezbednosti, rekavši da je Omarosa besna bivša službenica koja nema "karakter niti integritet". 

Omarosa Njuman promoviše svoju novu knjigu "Unhinged" ("Van kontrole") u kojoj kritikuje Trampa i Belu kuću. U svojoj knjizi, ona tvrdi da joj je ponuđeno 15.000 dolara mesečno da ne kritikuje Trampa.

U ponedeljak, Tramp je napao Omarosu nazvavši je "ćaknutom i zlobnom".

NEĆEŠ ME UĆUTKATI

Bivša savetnica Bele kuće Omarosa Manigolt Njuman izjavila je da je neće biti ućutkana.

- Neću biti ućutkana. Neće me uplašiti. Neće me zlostavljati Donald Tramp - rekla je Omarosa, prenosi AP.
Omarosa, koja je radila kao savetnica u Beloj kući kada je Tramp postao predsednik.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

Podrzavam ga. I jeste sigurno ono sto joj je rekao. Sta joj je trebalo pogace pored hleba? I kod nas ljudi padaju na dno dna u tim rijalitijima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija