• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bloomberg.com

08.12.2018

17:42

PARIZ GORI, ERDOGAN LIKUJE: Optuživali ste Tursku za brutalnost i represiju, a ŠTA SADA RADI VAŠA POLICIJA?!

Vesti

PARIZ GORI, ERDOGAN LIKUJE: Optuživali ste Tursku za brutalnost i represiju, a ŠTA SADA RADI VAŠA POLICIJA?!

Podeli vest

Turska sa zabrinutošću prati događaje na evropskim ulicama i protivi se primeni "prekomerne sile" protiv demonstranata, rekao je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan govoreći o protestima žutih prsluka u Francuskoj

 

- Oni koji su optuživali našu policiju za brutalnost trebalo bi da pogledaju šta njihova policija sada radi - rekao je Erdogan o policijskoj intervenciji, kako je istakao, na najgrublji način, u Parizu i drugim mestima.

- Scene haosa pokazuju da je Evropa podbacila na testu demokratije, ljudskih prava i sloboda - rekao je Erdogan na otvaranju razvojnih projekata u istanbulskoj četvrti Uskudar.

(VIDEO UŽIVO) HAOS U FRANCUSKOJ! U SUKOBIMA DEMONSTRANATA I POLICIJE 30 POVREĐEN0, širom zemlje 700 UHAPŠENO, barikade još gore po ulicama Pariza, MAKRON U STRAHU OD PUČA!

- To su oni koji su ćutali na sve, koji su pokušali da proliku krv i zapale naše ulice.

Protesti koje je iniciralo najavljeno povećanja poreza na gorivo u Francuskoj proširili su se na Belgiju i Holandiju. Erdogan je pritom, optužio neke evropske zemlje, ne imenujući ih, da su ostale neme pred pokušajem državnog udara u Turskoj 2016. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Zato je Srbija jasno osudila pokušaj puča u Turskoj. Izbori su jedini način da se menja vlast. Ipak, nosioci vlasti su se promenili u mnogim zemljama, tako da sadašnje rukovodstvo Francuske, ali i francuski građani, ne treba životima da plaćaju nagomilane probleme, već da povedu dijalog. Osim toga, zbog masivnih terorističkih napada, Francuska je dugo bila u vanrednom stanju. Za francusku je važno i da preispita svoj odnos prema zemljama u Africi. Manir kolonijalnog ponašanja ne može se prenositi u 21. vek. Što se upotrebe fosilnih goriva tiče, ona jesu nešto što treba izbacivati iz upotrebe, ali postepeno, ne opterećujući građane kontraproduktivnim merama.

joca

pre 5 godina

Poštovani Erdogane,upravo Demon kratija pokazuje svoje pravo lice,i ona nije nikakvo dobro već zlo nad zlom. ali to narod nezna,ali vidite, ne šta govore ,već šta rade.

bole

pre 5 godina

Nije izmišljen pendrek za stoku već za ljude kao vaspitno sretsvo i to uspešno.

Srbin

pre 5 godina

Kako lako proradi pendrek kad se uplase za svoja dupea ti nadobudni « evropljani « , a znali su da sole pamet i puna im usta kad je nevolja daleko . Svaka cast Erdogane , jebi stoku sada !

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

OVO NIJE NIKAKVO LIKOVANJE NEGO SAMO ISTINA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija