• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: foxbusiness.com

06.03.2019

17:44

PUTIN JE NAJOPASNIJI ČOVEK NA SVETU! Američki admiral poslao alarmantno upozorenje Pentagonu!

Vesti

PUTIN JE NAJOPASNIJI ČOVEK NA SVETU! Američki admiral poslao alarmantno upozorenje Pentagonu!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin najopasniji je čovek na planeti, izjavio je američki admiral Majkl Malen, koji je i predsednik komiteta načelnika štabova Oružanih snaga SAD

U intervjuu za Foks Biznis njuz, Malen je upozorio zvanični Vašington i Pentagona da moraju da budu neprekidno budni i na oprezu povodom "Putinovog strateškog nuklearnog naoružanja u Evropi". Dodao je da to oružje "povećava rizik upotrebe takvog oružja generalno".

Foto: AP/Photo

Admiral Majk Mulen

Malen je, komentarišući upozorenje ruskog lidera da će nove ruske rakete biti usmerene na Ameriku ako ona svoje rakete srednjeg dometa pošljae u Evropu, rekao:

- Zaista mislim da je predsednik Putin najopasniji čovek na planeti. I smatram da je govorio apsolutno ozbiljno o tome što ima nameru da uradi.

 

Admiral Malen je, inače, u istom intervjuu upozorio sunarodnike da je ogromni američki državni dug, koji nastavlja da raste, "najveća pretnja nacionalnoj bezbednosti Sjedinjenih Država".

 

LUKAŠENKO NAJAVIO PRIBLIŽAVANJE NATO PAKTU! Ucenio Putina NAJSTRAŠNIJE - PREGOVORI U TOKU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Kako za koga... za veečinu država sveta, Amerika je najopasnija na svetu. Divlja i bombarduje šta stigne po kriterijumu, ima nafte, nema nafte

braca

pre 5 godina

ZATO AMERI POKRIJTE SE UŠIMA I NEDIRAJTE LAVA DOK SPAVA????

Mito

pre 5 godina

Kad pijanstvo moći, bahatost, novac, slava i primitivizam nadvadaju i udare u glavu, trežnjenje je bolno. Neka nauće rasol, biće im lakše.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija