• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

29.07.2019

11:43

DROGIRALA BABU, PA JE OPELJEŠILA! Srpkinja uhapšena u Italiji

Vesti

DROGIRALA BABU, PA JE OPELJEŠILA! Srpkinja uhapšena u Italiji

Podeli vest

Vesna Vujičić (47), poreklom iz Srbije, koja živi u okolini Milana, uhapšena je zbog sumnje da je upala u stan starice (84), drogirala je i opljačkala

Ona se sumnjiči da je pre nekoliko dana prisilila staricu da popije čaj u kom se je bio rastvoren medikament za smirenje. Dok 84-godišnjakinja nije bila pri svesti, Srpkinja, koja već ima policijski dosije, opljačkala ju je, uzevši nakit i ostale dragocenosti, piše lokalni "Koreijere Milano".

Kada je starica došla k sebi, primetila je da ju je Srpkinja Vesna opljačkala.

Vujičić je drogirala stariju ženu u njenom stanu, tako što ju je naterala da popije čaj u koji je prethodno ubacila psihoaktivne supstance. Državna policija u Milanu uhapsila je 47-godišnju ženu srpskog porekla Vesnu Vujičić, sa prebivalištem u Busto Arsiciju (Vareze)- navodi se u saopštenju.

Vujičić je zbog sličnih incidenata hapšena i pre tri godine.

Pokradena žena prijavila je pljačku pre nekoliko dana. Policiji je rekla da joj je nepoznata osoba pokucala na vrata i ponudila joj čaj. Nakon što je ova odbila, Vujičić ju je navodno prisilila da popije napitak usled čega je izgubila svest.

Foto: Public

 

Nekoliko sati kasnije, starica se oporavila, a kada je ustala sa poda, shvatila je da je opljačkana. Osumnjičena je iz stana odnela prsten, ogrlicu, narukvice, kao i neke dragulje, a medicinski pregledi su pokazali da je žrtva sa čajem popila i veliku dozu benzodiazepina.

Nakon prijave policiji, organi reda su proverili profile žena koje su činile takva razbojništva u prošlosti i pojavilo se ime Vesne Vujičić, za koju se ispostavilo da je zbog identičnog incidenta hapšena u julu 2016. godine u Busto Arsiziju. Tada je takođe žrtvu naterala da popije hipnotički sedativni lek, kako bi mogla nesmetano da "operiše" po stanu, prenosi "Il Đorno Milan".

Vesna Vujičić puštena je iz zatvora u januaru zbog prethodnih pljački, a policija je ustanovila da je prilikom ovog razbojništva Srpkinja nosila istu odeću kao za vreme pljačke od pre tri godine u Busto Arsiziju.

"PINK PANTERI" UKRALI ŠVEDSKE KRALJEVSKE DRAGOCENOSTI!? Evo kako je opljačkan nakit švedske monarhije NEPROCENJIVE VREDNOSTI

Nakon što je izdat nalog za hapšenje, policija je pretresom njenog stana pronašla deo ukradenog nakita, sakrivenog u krpama odeće u spavaćoj sobi. Takođe je pronađen lek na bazi lormetazepama, koji pripada klasi benzodijazepina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 4 godine

Ovo ako je Srpikinja ja sam onda Italijan, ona moze da bude samo srpska drzavljanka i nista vise ili se i ova oseca kao Srpkinja odjednom.

Mirko

pre 4 godine

Na slici se vidi da je Romkinja ili bolje receno ciganka. A u javnost se pise Srpkinja, sramota!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Ona nije Srpkinja, ona je pripadnica jedne nacionalne manjine koja živi u Srbiji i ta nacionalna manjina je poznata po tome što više voli da prima socijalnu pomoć nego da radi, ali i po tome što i po državama EU i ostalim bogatim državama zapadnog dela Evrope ništa ne rade već se bave kriminalom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija