• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2022

19:31 >> 19:37

ŠOKANTAN SNIMAK KRAĐE GORIVA NA PUMPI! Evo kako vam je u rezervoar sipano manje nego što ste platili! (VIDEO)

Informer/Moj Beograd printscreen

Zaštitnik potrošača

ŠOKANTAN SNIMAK KRAĐE GORIVA NA PUMPI! Evo kako vam je u rezervoar sipano manje nego što ste platili! (VIDEO)

Podeli vest

Inspekcija kaže da su automati u redu, a vi sumnjate da vam je u rezervoar sipano manje beznina od onoga što ste platili.

Šokantan snimak osvanuo je na društvenim mrežama gde se jasno vidi kako radnici pumpe potkradaju mušterije prilikom točenja goriva.

Radnja se odvija na benzinskoj pumpi Slap u beogradskom naselju Konjarnik na kojoj je čovek poverio radnicima pumpe da mu sipaju gorivo, a on je za to vreme ušao u objekat da bi platio kupljen benzin.

Međutim, radnik u određenom momentu prekida točenje goriva u rezervoar i pištolj premešta u kanticu koju puni, a onda se trkom udaljava od automobila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

- Čovek na Slap pumpi na Dušanovcu ostavio BMW da mu napune. Kada je otišao unutra, jedan od radnika donosi kanticu, pune kanticu i beži na drugi kraj pumpe, a ovaj kao uredno sipa kako je ovaj tražio - piše u komentaru objavljenom uz snimak na stranici Moj Beograd.

Podsetimo, u više navrata smo pisali kako su mušterije na raznim pumpama imale problem jer im je rezervoar sipano više goriva nego što po fabričkoj specifikaciji može da stane u rezervoar.

Foto: Informer/Moj Beograd printscreen

Međutim, kad god bi se aparati proveravali, ispostavilo se da je sve u redu. Ovaj snimak objašnjava kako je uopšte nešto tako moguće, ali i da je ova krađa vrlo organizovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
serdar

pre 2 godine

ljudi samo pokusavaju da prezive .. . kad za koji dan ripe cene .. odo i ja u lopove .. 45 godina postenog zivota ni za kurac nisam zaradio .. dosta je bilo .. ocu i ja da mezetim sa predsednikom i brnabom .. nece samo mali sinisa da se kurci ..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija