• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

25.05.2016

20:48

(FOTO/VIDEO) ANASTASIJA OKUPILA ESTRADU Svi se sjatili u "Hajat" na proslavu 18.rođendana Cecine ćerke!

Estrada

(FOTO/VIDEO) ANASTASIJA OKUPILA ESTRADU Svi se sjatili u "Hajat" na proslavu 18.rođendana Cecine ćerke!

Podeli vest

Proslava 18. rođendana Anastasije, ćerke Cece Ražnatović u "Hajatu" o kojoj se mesecima priča, okupila je brojne estradne ličnosti

Anastasija Ražnatović, stigla je u hotel gde će biti održana glamurozna proslava deset minuta pre samog početka slavlja.

- Presrećna sam i jako radosna - kratko je rekla Anastasija i samo protrčala pored novinara.

- Danas nije moj dan, sve je podređeno slavljenici - rekla je Ceca.

Sa Cecom i Anastasijom stigli su i Cecini roditelji Slobodan i Mira Veličković.

Sve je, kao što je već poznato, u znaku “cvetne bajke“, pa tako izgleda i veliko slovo A na ulazu u hotel, a crveni tepih je posut laticama ruža.

Pre svih u Hajat je stigao Anastasijin brat Veljko u elegantnoj odevnoj kombinaciji i raspoložen za poziranje fotereporterima pre ulaska u svečanu salu. Sa njim nije bila njegova devojka Maša već prijatelj.

- Slavili smo ceo dan, a poklon je još uvek iznenađenje - izjavio je Veljko.

Ubrzo je na slavlje i stigla porodica Terzić, dečko Kostadin sa sestrom odnosno Veljkovom devojkom Mašom i roditeljima.

Među poznatim zvanicama koji su došli da uveličaju proslavu su i Zorica Brunclik i Kemiš sa ćerkom, Željko i Milica Mitrović, Dragan Marković Palma, Sanja Marinković, Sanja Đorđević sa ćerkom, Aco Pejović, Saša Matić, Saša Vidić, Žika Jakšić, Milan Marinković i Gabrijela Pejčev, Ognjen i Danijela Amidžić, Sonja Vuksanović sa ćerkom Sofijom, kao i Marijana Mateus koja je došla direktno iz Londona.

Kako je izjavio Aca Pejović on očekuje prijatno veče i druženje, a spreman je i da slavljenici ispuni svaku muzičku želju. 

Gosti, ali i brojni novinari i fotoreporteri dobili su su simboličan poklon -čokoladu u roze pakovanju ukrašenu ružom i zahvalnicom što su deo posebnog dana za porodicu Ražnatović.

N.Š.
N.Š.

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Istinomer

pre 7 godina

Sve sami intelektualci, e Boze sacuvaj! Jadna si zemljo ako ti je ovo krem drustva, cirkuzant do cirkuzanta.\n

Oskar

pre 7 godina

Mislim da ce zurka propasti, nema djose da im donese "piva".A nema veze sigurno je marina zavrsila na svoju stranu.Sve nemoral tezak zavlado!!!brat i sestra se zabavljaju sa bratom i sestrom to kod nas srba nema.Ne da ja znam.

Jugoslav_Petrušić

pre 7 godina

Ovoliko malogradjanstvo i primitivizam na ovako malom prostoru nece da izadje na dobro, izuzev gospodina Bojovića i Ivicu Dačića. nBrat Veljko kaze da je ponosan sto mu seka puni 18 god. nsvi se oni hrane sa nekim laznim sjajem, laznom popularnoscu. zive za medijsku paznju. oni ne uzivaju za sebe , vec za drugog i druge i tu je tragedija. nnijednu knjigu nisu procitali.nzavisni su od drustvenih mreza kao narkoman od igle. njure da budu sto stariji , da izgledaju sto starije , a ne shvataju da ce vec za koju godinu hteti da se vrate u mladost. nJos veca tuga je sto ostatak Napacene Srbije zeli da bude na mestima ovih ljudi ovde , ne znajuci da je sve to jad i čemer i da je ispod maski svih ovde , jedan tuzan i neostvaren zivot.  nTuga je sto se Maša i Anastasija , kao i Mitroviceve kcerke ,  sa nepunih u proseku 20 godina, toliko izoperisale da  ne lice na sebe , i sto ne razmisljaju o buducnosti.     nHvala na pažnji.  n

nikola

pre 7 godina

Ma bravo. To je dokaz da Srbija nije ni gledna ni zedna.

katarina

pre 7 godina

Sto rece Gospodin Matija Bećković ''intelektualna elita''

cirlica

pre 7 godina

Ceo dzet-set se okupio na rodjendanu!I to su svi licni prijatelji slavnjenice,druze se svakodnevno,ispijaju kafice i caskaju o svakidasnjim problemima gde da kupe najnovije markirane tasne,cipele i krpice!Bogatsvo svetluca na sve strane zivelo punoletstvo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija