• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

25.10.2016

14:02

RADA MANOJLOVIĆ progovorila o trudnoći sa Harisom!

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ progovorila o trudnoći sa Harisom!

Podeli vest

Rada Manojlović uživa u svojoj emotivnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a sedma sila nedavno je počela da nagađa da je pevačica u drugom stanju

Ekipa emisije ”Premijera” nije želela da nagađa, već su zajedno sa Radmilom razgovarala ispred kamere o spekulacijama da je u drugom stanju. Pevačica nije ni demantovala ovakve navode niti je priznala da je to istina.

– Ne smeta nam kada se kroji neka naša zivotna priča. Kada pročitate da su u pitanju izjave naših roditelja, to nije istina i to nam pomalo smeta. Ostalo ne – kaže Rada.

Haris je priznao da se u početku bunio i da su mu naslovnice smetale, ali da je kasnije shvatio da je to u opisu njegovog posla, te je prihvatio i sada više nema problem s tim.

– Mi razumemo novinarsku koru hleba i znamo da samo intrigantne stvari privlače čitaoce, tako da opršatamo sve naslove ako nam je što veća i što lepša slika – rekla je Rada kroz smeh.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
klic

pre 7 godina

Znam licno puno muskaraca koji su sa zenama puno, puno mladjim , ne vidim gde je problem da i zena ima mladjeg... Zelim da to vidim u vecem broju.Srecno...

vuk

pre 7 godina

AKO BI ME UZELI ZA KUMA EVO IMENA : AJSA ZORANA KLEOPATRAT MANOJLOVIC BERKOVIC A AKO JE MUSKO MUJO HASO BORIS IVICA BRANKO VOJA MANOJLOVIC BERKOVIC

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija