• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

21.12.2017

11:56

RAT! DARU BRIGA ŠTO KOLEGINICA SPUŠTA LOPTU: Neću da se mirim sa JK, mnogo me je povredila!

Estrada

RAT! DARU BRIGA ŠTO KOLEGINICA SPUŠTA LOPTU: Neću da se mirim sa JK, mnogo me je povredila!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara kaže da ne želi da oprosti Jeleni Karleuši sve što je ova u prošlosti pričala o njoj

Pevačica Dara Bubamara kaže da se nikada neće pomiriti sa ljutom rivalkom Jelenom Karleušom, sa kojom se godinama pljuje po medijima. Njih dve su nekada bile veoma bliske, pa su onda žestoko zaratile.

Činilo se da Karleuša želi da proglasi primirje jer je u poslednje vreme štedela koleginicu, međutim, Bubamara poručuje da joj ne pada na pamet da zakopa ratne sekire.

Ne ližem gde pljunem
Kad me neko povredi, ja se više nikad ne mirim sa tom osobom. Nisam za tu varijantu pljuvanja, pa lizanja Dara Bubamara

- Nikada se neću pomiriti sa Karleušom. Kad me neko povredi, ja se više nikada ne mirim sa tom osobom. Nisam za tu varijantu pljuvanja, pa lizanja. Ne mrzim nikoga, ali vodim se parolom: ne diram te, ne diraj me - kaže pevačica za Informer.

Darin stav nije omekšalo čak ni to što je Jelena podržala njen koncert u beogradskoj Areni 21. aprila.
- Hvala joj što mi je poželela sreću za koncert u Areni, to je lepo od nje. Drago mi je kada kolege kažu nešto lepo za mene, ali mnogo toga je bilo između mene i nje.

(VIDEO) MA, DA LI JE TO PORNO DARA? Pogledajte prvi nastup pevačice pre 29 godina!

Snimila sam autobiografsku pesmu

Dara Bubamara je u ponedeljak uveče snimala spot za svoju pesmu "Nikad ne reci nikad". Pevačica priznaje da je ova numera autobiografska.
- Pesma mi se svidela na prvo slušanje i odmah sam poželela da snimim video za nju. Bukvalno sam iste večeri pozvala Dejana Milićevića i rekla mu: "Hajmo sutra da snimamo spot" - objasnila je Dara i dodala da će spot premijerno biti prikazan u emisiji Ognjena Amidžića.

Bubamara je ratovala sa brojnim kolegama na estradi i bez obzira na to što su mnogi stekli utisak da je svađe zabavljaju, folkerka tvrdi da je mnogo puta bila povređena. U javnosti se pravila da ju je baš briga za komentare, iako su je neki slamali. U međuvremenu je naučila da se nosi sa ružnim rečima, pa se više ne potresa.
- Svesna sam ja da su sve te moje svađe bile dobre za estradu, gledanost, čitanost. Sve je to šoubiz! Međutim, krivo mi je što sam sve to emotivno teško preživljavala. Sada više nije tako. Svađe sa kolegama su me ojačale i ne potresam se više zbog njih - ističe Dara.

SEKA JE ZA PSIHIJATRIJU! Karleuša žestoko izvređala svoju rivalku!

Ronaldo sinu za rođendan

Dara Bubamara želi da iznenadi svog sina Konstantina za rođendan porukom od slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.
- Ronaldo je omiljeni sportista mog sina i volela bih da mogu da ga ubedim da snimi video i čestita mom sinu rođendan. Ne znam koliko je to ostvarivo sada, imamo neke prijatelje koji ga poznaju, pa se nadam da će oni moći da ga ubede - kazala je pevačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Не буди заспале - псе...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17