• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S. - A. M.

09.03.2019

21:33

(FOTO) MAMA, NE UMEM DA ŽIVIM BEZ TEBE! JK se na groblju raspada od tuge za majkom Divnom!

Estrada

(FOTO) MAMA, NE UMEM DA ŽIVIM BEZ TEBE! JK se na groblju raspada od tuge za majkom Divnom!

Podeli vest

Jelena Karleuša je sa tetkom Danijelom u petak rano ujutru došla na Divnin grob. Pop zvezda je položila crvenu ružu i zapalila sveću, a zatim je sela na klupu i počela da plače

Jelena Karleuša je u petak ujutru došla na grob svoje majke, gde se od tuge i bola raspala i ponavljala da ne može da zamisli život bez Divne.

Foto: N. Đurović

Paparaco Informera zatekao je ucveljenu pevačicu kako u devet ujutru sa tetkom Danijelom dolazi na Novo bežanijsko groblje, gde je u sredu sahranila majku.

Foto: N. Đurović

Sama vozila

Jelena nije angažovala šofera, već je sama vozila auto, a kako bi izbegla znatiželjne poglede prolaznika, maskirala se velikim tamnim naočarima. Pevačica je od tuge za majkom odsekla kosu, koju je ovog puta pokrila šeširom, a mnogima je za oko zapalo to što se prvi put otkad je na javnoj sceni pojavila u ravnoj obući.

Ćerke sklonila u Zrenjanin kod Duškove sestre

Jelena je ćerke Atinu i Niku sklonila u Zrenjanin, kod Duškove rođene sestre Katarine.
- Jelena po ceo dan plače i ne želi da Atinu i Niku izlaže dodatnom stresu. Zato je decu poslala kod Duškove sestre, koja će o njima brinuti sve dok se JK malo ne oporavi - ispričao je naš izvor.

Pevačica je nosila crvenu ružu, koju je odmah položila na grob svoje majke. Potom je zapalila sveću, sela na klupu i počela da plače.

- Ne umem da živim bez tebe - ponavljala je neutešna pevačica, koja je rukama prekrila lice.

Na lekovima

Jelena je jaukala za majkom, a tetka je pokušavala da je uteši. Danijela je potom sređivala cveće kojim je prekriven Divnin grob, a Jelena nije imala mira, pa je čas sedela na jednoj, čas na drugoj klupi. Ovo je veliki gubitak za pevačicu, koja je pod lekovima od prošle nedelje, kad je saznala za majčinu smrt. Jelena i Danijela su na groblju bile pola sata, a potom su se teškim koracima uputile ka vili na Dedinju.
 

Foto: N. Đurović

Čim je sahranila majku, JK još 9 puta tužila Informer

Jelena Karleuša pati zbog smrti majke Divne, a stiže i da pošalje Informeru novih devet tužbi! Pevačica je u petak pre podne bila na grobu Divne Karleuše, a zatim se ponovo bavila svojom porno-aferom sa Ognjenom Vranješom. Zbog toga što smo izveštavali o njenim eksplicitnim slikama i porukama koje je razmenjivala sa ovim fudbalerom, pevačica je podnela ukupno 26 tužbi protiv našeg lista. I u trenucima koji su joj, kako je govorila, najteži u životu, Karleuša nastavlja da se obračunava sa Informerom.

Foto: N. Đurović

PEVAČICA I FUDBALER ODLUČILI DA ODLOŽE RAZVOD! JK i Duško daju šansu braku do Nove godine




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mrs

pre 5 godina

Da bog da vas tuzila svaki dan!! Kakvi ste vi odroni od ljudi, fujcina!!

Dq li je moguće

pre 5 godina

Papazzo. Prešao sam 60. godinu života. Znate li kako smo mi, u svojoj mladosti, a i danas je to isto značenje, nazivali osobe, koje krišom posmatraju, uhode druge osobe, kada vode ljubav, u današnje vreme, kada se sa nekim sastaju, idu na pice u stan, u ovom slucaju na grob roditelja,...? Rašomonci. To je pogrdan naziv za takve osobe. Nisu to voajeri, to su obične "dr*adžije". Da li je moguce da neko i na groblju fotografise, uhodi, voajeriše, osobe u tuzi i žalosti, sa strašnim pitanjima, nagadjanjima, abrovima i od toga se zadovoljeni vracali u redakcije, zaradjivali novac od tudje tuge i boli, nosili novac kući svojoj porodici? Kakva izopačenost?

Drago

pre 5 godina

Šta je samo ona imala mamu? Žalosno je to, da toliko pišete o njenoj mami, a toliko niste pisali kada su umrli velikani kao što je bio Dragan Nikolić i ostali glumci i poznate ličnosti. Pa šta ako je to mama od JK? Dosta više o tome neka joj je laka zemlja i neka počiva u miru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija