• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

03.10.2016

21:36

LJUPKA KRENULA CECINIM STOPAMA: Atraktivna pevačica debituje u nastavku 'Zone Zamfirove'!

Kultura

LJUPKA KRENULA CECINIM STOPAMA: Atraktivna pevačica debituje u nastavku 'Zone Zamfirove'!

Podeli vest

Ljupka Stević dobila ulogu u filmu "Vrati se, Zone"... Priželjkuje da ponovi uspeh Cece Ražnatović, koju je rola Koštane u filmu "Nečista krv" vinula u zvezde

Ljupka Stević imaće svoj filmski debi u ostvarenju "Vrati se, Zone" Juga Radivojevića, ekskluzivno otkriva Informer!

Golišava Ceca u "Nečistoj krvi"

Public

Svetlana Ceca Ražnatović se davne 1996. godine pojavila u filmu "Nečista krv", koji je snimljen po romanu Bore Stankovića. Folk zvezda se odlično snašla u ulozi Koštane, a najveću pažnji izazvale su njene seksi scene sa Radetom Šerbedžijom, koje su, na zahtev Željka Ražnatovića Arkana, izbačene iz finalne verzije filma.

Lepa pevačica veruje da je posle ove uloge čeka blistava karijera!

LJUPKA SE BORI SA POROKOM! Evo koju naviku je odlučila da promeni posle 15 godina!

Priznaje da bi volela da ponovi uspeh Cece Ražnatović, koja je 1996. godine odigrala Koštanu u filmu "Nečista krv".

Da se ne izjalovi

Ljupka u razgovoru za naš list ističe da joj je drago što je baš ona odabrana da pokaže šta zna i ume u nastavku kultne "Zone Zamfirove".

(FOTO) ZLU NE TREBALO: Ova srpska pevačica NE IDE u provod bez 1.000 EVRA!

- Veoma sam srećna što mi je ukazano poverenje da zaigram u ovom filmu. To je velika čast, ali i sa druge strane, odgovornost. Volela bih da me posle ovog angažmana "zadesi" Cecina karijera. I ona je u mladosti igrala na filmu i sjajno je to uradila. Moram da priznam da sam ponosna i da se radujem - priznaje pevačica.

Žarko Radovančev

Stevićeva u novom ostvarenju Juga Radivojevića uverljivo glumi romsku pevačicu u kafani.

Milan Vasić: Kolege će me porediti s Vojinom

Milan Vasić je u filmu "Vrati se, Zone" zamenio Vojina Ćetkovića u ulozi Maneta kujundžije.
- Mislim da će se gledaoci opustiti i uživati u filmu i da neće praviti nikakva poređenja između mene i Vojina. Više postoji mogućnost da se ta paralela napravi od strane naših kolega - iskren je Milan, koji ističe da nije u vezi sa novom Zonom, Brankicom Sebastijanović.
- Brankica je jako lepa i harizmatična devojka. Nikakvi naslovi do sada mi nisu smetali jer nisu prelazili granicu dobrog ukusa. I ona i ja imamo svoje živote, a nisu se plasirale priče koji bi mogle da nam napakoste da bismo morali burno da reagujemo i sve demantujemo.

- Sve mi je ovde zanimljivo. Kostim je baš po meri. Pre početka snimanja postojala je mala doza treme, ali one pozitivne. Ja sam za ovu ulogu znala još odavno i tada sam je još priželjkivala i jedva čekala da se oprobam na filmskom platnu. Puno mojih kolega je najavljivalo razne glumačke projekte, pa su se izjalovili, tako da ja ništa nisam htela da pričam o tome do početka snimanja. Dosta mi je pomoglo to što sam u detinjstvu igrala folklor, pa mi je samim tim lakše pala uloga kafanske pevačice koja mora i da igra i da peva.

Film, pa operacija

Ljupka kaže da su joj puno pomogli saveti koje je dobijala od raznih ljudi.

(HOT FOTO) LJUPKA POKAZA I SISICU I RIBICU Atraktivna brineta ostavila bez daha sve na plaži!

- Naravno da su mi bitni saveti starijih i iskusnijih od mene kada je film u pitanju. Smatram da su se i Lepa Brena, i Zorica Brunclik, i Zorica Marković super pokazale na filmu - iskrena je naša sagovornica, koja je zbog novog angažmana operaciju polipa odložila za nekoliko meseci.

- Već neko vreme imam taj zdravstveni problem. Doktor mi je rekao da se ne šalim sa tim stvarima i da moram na operaciju, tako da ću to obaviti negde iza Nove godine - priča Ljupka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17