• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.01.2018

10:11

(VIDEO) VREME JE ZA DOBAR FILM! "Lavirint: Lek smrti" u bioskopima od 25. januara

Kultura

(VIDEO) VREME JE ZA DOBAR FILM! "Lavirint: Lek smrti" u bioskopima od 25. januara

Podeli vest

Film "Lavirint: Lek smrti", poslednji deo trilogije bazirane na serijalu knjiga "Lavirint" autora Džejmsa Dašnera, stiže u domaće bioskope 25. januara, najavio je distributer "MegaKom film"

Filmu "Lavirint: Lek smrti" prethodili su "Lavirint: Nemoguće bekstvo" i "Lavirint: Beg kroz zgarište", a sva tri nastavka režirao je Ves Bol.

 - Ovo je ubedljivo najveći film koji smo do sada uradili, ujedno i najkomplikovaniji. U prvom delu filma smo prikazali radnju iz jednog ugla. U drugom delu smo sagledali situaciju iz tri ugla, a sada ćemo prikazati pet različitih priča koje se sudaraju u jednom gradu -  objašnjava Bol.

U novoj avanturi, Tomas predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. 

Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije "WCKD", za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. 
Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

Publika će u glavnim ulogama gledati Dilana O''Brajana, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma, Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Ðankarla Esposita i druge.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17