• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

04.10.2016

09:09

(VIDEO) SKANDAL NA PRVOJ TV! Goca Tržan napustila emisiju KAD SU JE PITALI ZA BIVŠEG MUŽA!

Kultura

(VIDEO) SKANDAL NA PRVOJ TV! Goca Tržan napustila emisiju KAD SU JE PITALI ZA BIVŠEG MUŽA!

Podeli vest

Goca Tržan se iznerivirala dok je pričala o bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, a čak je došlo i do sukoba usred emisije.

Naime, Goca je gostovala u emsiji "Ekskluziv", a Nikolina Pišek ju je zamolila da prokomentariše bivšeg muža Ivana Marinkovića koji je nedavo uhvaćen u krađi. Goca je tada odlepila i voditeljki je otela papir sa pitanjima.

GOCA TRŽAN O HAPŠENJU BIVŠEG MUŽA: Ne mogu da verujem da je Ivan to uradio!

screenshot

- Jeste li vi realni da žena mene ovo pita? A zašto me ovo pitate? Ljudi ovo je stvarno... rekla sam hiljadu puta da ovo neću da komentarišem. Ovo je stvarno presmešno, aj ćao! - rekla je Goca u besu i napustila emisiju.


BEGUNAC! Raspisana poternica za bivšim mužem Goce Tržan!

Da podsetimo, Marinković je uhapšen pošto je sa još dvojicom muškaraca opljačkao prodavnicu u Pančevu.

Pogledajte video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

O bivšima (bivšoj!?)...sve "najbolje"...!!

dejan

pre 7 godina

Treba je zabraniti na prvoj tv.. neka vodi decu na odmor... i sve te koje imaju po 15 god mlade muskarce ...to je dno dna...\n

Spectator

pre 7 godina

Žena je apsolutno pravilno postupila.Očigledno su se ˝eksperti˝ za tabloidno-paparaco novinarstvo,koji podilaze najnižim strastima srpskih gledalaca(i čitalaca), infiltrirali u gotovo sve medije u zemlji Srbiji.

sasa

pre 7 godina

ma nemoj..pazi sad-pevaljki sad ne odgovara ovo pitanje,a ? vec samo ona lepa,slatka...e,mangup-zenice,moras ipak shvatiti da si na zalost javna licnost..i da i na tako neka skakljivija pitanja moras odgovarati,jer ipak u ovoj nasoj tuznoj zemljici postoji dosta sveta koji se,opet na zalost,bave i tvojim zivotom.. pozdrav\n

Natasa

pre 7 godina

Ne mora ona nista, nije duzna da svima i za sve odgovara samo zato sto se nekom cune da je pita sta mu god padne na pamet

plava

pre 7 godina

Jbt... zena se bori za svoj zivot i svoje dete, i kako god, radi i trudi se da bude uspesna u svom poslu, a oni nemaju nikad nista pametnije da pitaju nego stalno jedno isto, stvarno smaraju! Ako su je zbog toga zvali u emisiju, pa onda nisu ni morali. Prekipelo joj, iako je uvek vesto odgovarala na ta glupa pitanja! Kakve bre to ima veze sa njenim poslom i pesmama.

Panto Peric

pre 7 godina

Bravo Goco otkacila si taj tabloidni ,uvezeni sljam!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17