• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

06.12.2016

08:29

RASPLAKAO SRPSKE UDAVAČE! Ženi se Viktor Savić!

Kultura

RASPLAKAO SRPSKE UDAVAČE! Ženi se Viktor Savić!

Podeli vest

Glumac Viktor Savić zakleće se na večnu ljubav izabranici Teodori Miljković u aprilu naredne godine

 

Budući mladenci već uveliko pripremaju svadbeno veselje koje će se razlikovati od onih tradicionalnih koje nalažu srpski običaji.

- Već su počeli sa pripremama svadbe. Oni su zamislili da to bude žurka na kojoj će okupiti rodbinu i prijatelje jer ipak žele da naprave veselje po svom ukusu, a da to ne bude klasična srpska svadba. Početkom aprila biće organizovana svadba, a oni su već odabrali mesto gde će se održati žurka. Buduća mlada već je odabrala dugu haljinu koju će nositi taj dan, dok Viktor još nije smislio šta će obući - priča naš dobro obavešten izvor i otkriva da budući mladenci ne žele raskoš i luksuz.

- To će više delovati kao tinejdžerska proslava i izlazak u neki dobar klub - otkriva izvor blizak paru, koji dodaje da je njihova ljubav počela početkom godine kada su se sreli u noćnom provodu, ali i da svih ovih meseci ljubav vešto kriju od javnosti.

facebook

- Teodora studira na Fakultetu dramskih umetnosti i na trećoj godini je odseka filmske i televizijske produkcije. Zajedno su letos bili na festivalu Egzit, ali niko nije verovao da je ta ljubav između njih toliko jaka da će opstati. Oboje su srećni i zaljubljeni, a sa nestrpljenjem iščekuju venčanje. Njihovi roditelji su se upoznali, a Teodora i Viktor uskoro planiraju da započnu zajednički život - završava izvor za Blic.

Viktor Savić nije bio dostupan za komentar, dok je njegova buduća supruga Teodora Miljković kroz osmeh rekla:

- Ne smem ništa da vam kažem.

Iako je nedavno napunila dvadeset jednu godinu, ona se oprobala kao glumica u seriji "Budva na pjenu od mora", a o vezi sa popularnim beogradskim zavodnikom dugo čak ni prijateljima nije govorila. Pre Viktora, Teodora je bila u vezi sa Nikolom Šoćom, inače jako dobrim drugom Viktora Troickog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 7 godina

Bravo za buduće mladence. Siti smo klasičnih preskupih svadbenih veselja po ekskluzivnim hotelima. Ana Ivanović i Švajni i Viktor Troicki sa Aleksandrom - puna kapa ! Dajte nešto drugačije, mladalački, što priliči mladencima, a ne njihovim roditeljima, babama i strinama.

Rodoljub

pre 7 godina

А шта је ту спектакуларно и коме је тај глумац идол.Не правите себи, од никога идола.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17