• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

14.01.2019

23:30

BIKOVIĆ: Videću se s Putinom u Beogradu!

Kultura

BIKOVIĆ: Videću se s Putinom u Beogradu!

Podeli vest

Miloš Biković otkriva da će se ove nedelje sresti sa Vladimirom Vladimirovičem Putinom tokom njegove posete Srbiji.

Poznati glumac, koga je pre dva meseca ruski predsednik odlikovao priznanjem iz oblasti kulture Medalja Puškina, kaže da se veoma raduje njihovom ponovnom susretu.

Razgovor mimo kamera

- Mislim da ćemo se sresti u Beogradu. Bilo bi logično da ja kao kulturni delatnik i predstavnik Srbije u toj oblasti budem na Putinovom dočeku. Sa njim 17. januara dolazi i delegacija koja će biti sastavljena od predstavnika kulture iz Rusije, a to su sve moji drugari i kolege - rekao je Biković za "Sputnjik".

Jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije pojavio se kao specijalni gost na 12. Kustendorfu na Mokroj gori i tom prilikom ispričao kako je izgledao njegov prvi susret sa Putinom:
- Imali smo mimo kamera kratak razgovor koji je bio veoma prijatan. On je jedan vrlo neposredan čovek koji veoma malo toga izražava na svom licu dok govori. Teško možete da pročitate šta misli, to radi namerno i veoma je dobar u tome.

Bikoviću je od ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Čepurina saznao da će dobiti prestižno priznanje Medalja Puškina.
- Čepurin me je obavestio da sam dobitnik te nagrade. I pre toga sam imao neku naznaku da ću dobiti to priznanje kada mi je moj agent u Moskvi rekao da ruska vlada traži moje podatke iz biografije. Pomislio da možda hoće da me deportuju. Tu sam već počeo da sumnjam da se radi o Medalji Puškina, a onda sam dobio i definitivnu potvrdu - priča Miloš.

Krem de la krem

Junak filmova "Led", "Montevideo" i "Južni vetar" ističe da je ponosan što mu je priznanje uručio lično predsednik Rusije.
- Medalju Puškina je mogao da mi uruči i ambasador i ministar unutrašnjih poslova ili kulture. Posebna je čast što je to uradio predsednik lično. Veća je trema držati govor pred njim na ruskom nego izaći pred publiku na premijeri filma. Moj brat se šalio i govorio mi je: "Gledam kako ti držiš govor, a Putin stoji mirno". Imao sam veliku tremu, ali i veliku čast da budem u Kremlju sa tim društvom koje sam ja nazvao "krem de la krem" i vrhuškom ruskog društva - zaključio je Biković.

Premijera "Balkanske međe" na godišnjicu bombardovanja

Foto: printscreen

 

Biković je govorio i o filmu "Balkanska međa" svoje produkcijske kuće "Arhangel studios" koji govori o NATO bombardovanju 1999. godine.
- Premijera je krajem marta, tačno na dvadesetogodišnjicu bombardovanja Srbije. Film je u završnoj fazi, sređujemo sada srpsku verziju koja će se vrlo malo razlikovati od ruske. Taj film je inspirisan istinitim događajima, ali nije njihova rekonstrukcija. Opisuje kako iz našeg ugla izgleda kada vas bombarduju 17 ili 19 država koje su vojno nadmoćnije - rekao je Miloš.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Svaka čast Milošu Bikoviću! Dobiti medalju od predsednika Putina, odolevati iskušenjima u ovom ludom ludom svetu, praviti nešto dobro što će trajati i u budućnosti, kloniti se opsena glamura bez suštine i sadržaja. I na kraju težiti ka tome da sopstveni život makar zaliči na remek delo, da svaka ljubav u životu bude remek delo. Ogroman je to izazov ali i nagrada. Još je mlad, ali je na dobrom putu.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija