• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2020

08:00

(VIDEO) VINS VON U NOVOJ HOROR KOMEDIJI! "Tripozno" u bioskopima

Kultura

(VIDEO) VINS VON U NOVOJ HOROR KOMEDIJI! "Tripozno" u bioskopima

Podeli vest

Sedamnaestogodišnja Mili Kesler (Ketrin Njuton), pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina (Vins Von), ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga

Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u telu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje telo, jer će zamena postati trajna i zauvek će ostati zarobljena u obliku
 sredovečnog manijaka.

Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni prihopata za kim je ceo grad u poteri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku.

Uz pomoć prijatelja – “ultra woke” Najle (Selest Okonor), ultra- fabuloznog Džošue (Miša Ošerovič, The Goldfinch) i simpatije Bukera (Juraja Šelton) – Mili je u trci s vremenom ne bi li preokrenula kletvu, dok Kasapin otkriva da je žensko telo savršena kamuflaža za masakr na žurci.

U filmu se pojavljuju i Alan Rak (HBO-ov Succession), Kejti Fineran (Why Women Kill) i Dejna Drori.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17