• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.12.2020

13:06

BAĆA POSTAO ĆAĆA - GLUMAC MIODRAG RADONJIĆ DOBIO SINA!

Kultura

BAĆA POSTAO ĆAĆA - GLUMAC MIODRAG RADONJIĆ DOBIO SINA!

Podeli vest

Miodrag i njegova izabranica Milica Mikić dobili su prinovu, a same pripreme za dolazak naslednika trajale su danima.

Glumac se na čestitke ljubazno zahvalio, pa nastavio da se veseli sa najbližima.

Glumac Miodrag Radonjić i Milica Mikić postali su roditelji, a odmah je usledilo slavlje u porodičnom domu.

- Oboje su presrećni zbog prinove. Miodrag se veselio samo sa najbližima zbog korone, pazi na sve mere zaštite ponajviše zbog novorođenčeta. Stigao im je najlepši novogodišnji poklon - otkriva izvor.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Miodrag Radonjić

Inače, glumac koji se proslavio ulogom u filmu “Južni vetar” u jednom intervjuu pričao je o sličnosti i razlikama između sebe i Baće. Tom prilikom je ispričao da sa Milicom planira brak, kao i da želi da mu ona podari više naslednika.

- U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba – rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva, a potom objasnio da su venčanje morali da otkažu zbog pandemije korone:

- Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece – saopštio je on.

Foto: printscreen

Miodrag Radonjić sa suprugom

Kada je u javnost isplivalo da je Milica u blagosnovenom stanju nije krio sreću.

- Dar novog života je najvažnija i najlepša stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati - izjavio je glumac ovim povodom za “Blic”, vidno radostan.

Inače, Milica je po zanimanju psiholog, što je Miodrag jednom prilikom otkrio.

- Ona je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče - rekao je glumac svojevremeno za “Story”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija