• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

18.12.2020

16:13

SKROMNI I PRISTOJNI! Komšije otkrile detalje iz života poznatog glumačkog para - SLOBODA OBOŽAVA PLJESKAVICE, A VOJIN...

Kultura

SKROMNI I PRISTOJNI! Komšije otkrile detalje iz života poznatog glumačkog para - SLOBODA OBOŽAVA PLJESKAVICE, A VOJIN...

Podeli vest

Bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ako je suditi po rečima komšije, jedni su od omiljenih u kraju gde žive. Mnogima je drago što su im oni komšije jer kažu da su prizemni i pristojni ljudi, skromni i da im se uvek jave sa osmehom. I dok ih uglavnom viđaju same po kraju, komšije ističu da sa pandemijom korone sada retko izlaze iz kuće.

- Slabije dolaze u poslednje vreme. Više sada svraćaju njihove ćerke. Divna, kultura deca. Uvek se lepo jave, vidi se da dosta roditelji razgovaraju sa njima. Ranije su dolazili ili sa mamom ili sa tatom. Sloboda zna da kupi pileće belo, pljeskavice, dok ćerkice obožavaju pica sendviče - priča nam ljubazna gospođa Milunka koja radi u obližnjoj pekari.

I dok šetamo krajem, primećujemo knjižaru, a kako bračni par Mićalović-Ćetković ima ćerke Milu i Veru koje pohađaju osnovnu školu, svratili smo da pitamo da li dolaze da kupuju školski pribor za svoje mezimice.

- Pitate za Slobodu i Vojina? Pa kako ne bih znao. Predivni ljudi. Viđam ih. Prizemne osobe. Znate, ima onih poznatih ličnosti koji kada se pojave dva puta na TV-u dignu nos i ne znaju da kažu dobar dan. Njih dvoje su baš normalni. Dolazili su sa devojčicama da kupuju kod nas. Od osnovnih stvari za školu, sveske, olovke, udžbenici. Moram da priznam da je Sloboda češće dolazila. I da, mnogo je lepša uživo nego na televiziji, iako je i na TV-u lepa. Baš su prijatni, to je moj zaključak - kaže prodavac u knjižari.

Foto: Novak Đurović

Iz susednog ulazi izlazi starija gospođa koju zaustavljamo da je pitamo o glumačkom paru.

- Naše drage komšije. Često viđam Vojina sa ćerkicama da ih šeta. Divan čovek. Tako markantan, to držanje. Baš me njih dvoje podsećaju na Milenu Dravić i Gagija Nikolića. Taj stav, prirodnost. A ćerkice su ko dve lutke. Toliko vaspitana deca. Voze često bicikle ili su tu u parkiću na klackalici - kaže gospođa.

Razgovarajući sa komšijama, rekli su nam da su Vojina često viđali u kafiću na dnu zgrade. To nas je navelo da obiđemo kafe i pitamo šta voli da naruči.

- Vojin je znao da često svrati i popije prvu jutarnju kafu kod nas. Ali ga sada ređe viđamo. Nekada dođe sa Slobodom, nekada ona sama. No, kako je korona, baš retko. Ne pamtimo kada je dolazio. Sve najlepše mogu da każem o našim komšijanma. Znaju da se našale - rekli su u kafiću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Edit

pre 3 godine

Tuzna slika,kad te muz na nekom dogadju,ni za ruku ne uhvati.

Šta je tužno

pre 3 godine

Ma, ne bi iznenadilo ni da su oni zajedno samo zbog poslovnih angažmana tj. njegovo ime njoj omogućuje poneku ulogicu.. A izgleda da je on itekako svestan toga... A onda i nije čudno što je ne drži za ruku.Ne vidi se da ona zbog toga pati..? Bitna je njoj slika njena na javnom dogadjaju!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17