• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2021

14:24

STIŽE NAM SRPSKA "DINASTIJA" Počinje snimanje serije - POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO PRVI DAN NA SETU! /FOTO/

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

STIŽE NAM SRPSKA "DINASTIJA" Počinje snimanje serije - POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO PRVI DAN NA SETU! /FOTO/

Podeli vest

I dalje najpopularnija sapunica svih vremena, "Dinastija" („Dynasty“ 1981 – 1989), konačno će dobiti srpsku adaptaciju.

Uz konsultacije sa američkom producentskom kućom CBS koja je vlasnik licence, Emotion Production u saradnji sa TV Pink započinje snimanje srpske verzije čuvene serije "Dinastija" koja je kao prva sapunica stekla neverovatnu popularnost osamdesetih godina prošlog veka. U Americi je 2017. godine počeo sa emitovanjem rimejk ove čuvene serije, a srpska "Dinastija" će se pred gledaocima naći već u narednoj TV sezoni.

Serija će biti poptuno prilagođena domaćem podneblju, te će gledaoci legendarne likove iz originalne serije upoznati pod srpskim imenima: Branko, Kristina, Vojin, Stefan, Anastasija, a jedino što će ostati isto, pored Aleksis, jesu intrige, tajne dve moćne porodice i prevare.

Kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, pokrenuće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem.

Branko je gotovo uvek na ivici kolapsa u poslovnom svetu, ali volšebno se izvuče svaki put. Veštinu preživljavanja stekao je sam ponikavši ni iz čega, i zahvaljujući njoj uspeo je da se popne na vrh društvene lestvice i da tamo ostane.

U porodičnim odnosima Branko se ne snalazi najbolje, nema sluha za bise*sualnost svog sina Stefana, kao ni za ambiciju ćerke Anastasije da se ostvari u poslovnom svetu. Njegova nova supruga Kristina, koja postepeno otkriva ovaj potpuno nov svet za nju, teži da se prilagodi porodici i da zadrži Brankovu naklonost. U tome je ometaju njene prethodne afere, kao i povratak bivše Brankove supruge Aleksis, pa se odnos između Branka i nje konstantno menja.

 

U glumačkoj postavi srpske Dinastije su:

  • Frano Lasić – Blejkov advokat Mičel
  • Marija Karan – Aleksis
  • Peđa Bjelac – Sesil
  • Milena Živanović – Klaudija
  • Ana Savić – Kristal
  • Branimir Popović – Blejk
  • Milutin Milošević – dr Nik

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija